Što je Severina odjenula za 50.000 Makedonaca

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.08.2019.

0

Foto: Vacev Gjorgji

Foto: Vacev Gjorgji

Koliko je Severina voljena u svim bivšim republikama govori i podatak da je na njezin koncert u Strumici stigao cijeli vladajući vrh Makedonije, na čelu s premijerom Zaevi

Severina je koncertom u Strumici, pred više od 50.000 ljudi, potvrdila status najveće regionalne zvijezde. Upravo tim koncertom završila je i svoju do sada najposjećeniju ljetnu turneju - svi koncerti gdje je nastupala, od Slovenije do Makedonije, na službenim stranicama klubova i gradova su proglašeni koncertima sezone.
Foto: Vacev Gjorgji

Foto: Vacev Gjorgji

Sljedeći Severinin koncert bit će u Leskovcu krajem ovog mjeseca, a potom slijedi turneja po Njemačkoj i Skandinaviji u devetom mjesecu.
Foto: Vacev Gjorgji

Foto: Vacev Gjorgji

Ovi uspješni koncerti odličan su uvod u zimsku turneju, koju Severina planira po svim Arenama u regiji, a koja će, prema najavama, uključivati najveću i najbolju produkciju, čak i bolju od turneje ''Dobrodošao u klub'', koju je u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Ljubljani, Skopju, Mariboru, Novom Sadu, Beogradu, Sarajevu i Varaždinu vidjelo preko 250 tisuća ljudi.

Foto: Vacev Gjorgji

Foto: Vacev Gjorgji

Pogledajte i video:

VIŠE O TEMAMASeverina
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se