Što je novo u Zari? Haljina koja oduzima dah i najavljuje jesen

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 10.08.2022.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Zelena boja bit će jedan od najvećih modnih krikova na prijelazu iz ljeta u jesen 2022., a konkretni dokazi stižu nam iz Zarinog odjeljka s novitetima

Ljeto se, nažalost, bliži kraju, a one okorjele fashionistice, već sad, uz miris mora polako slažu modne planove za stylish prijelaz iz sezone u sezonu, ali i za onaj prvi, ugodniji i topliji dio jeseni. I u popularne trgovine svako malo stižu zanimljivi noviteti s naznakama nadolazeće sezone; noviteti iz kojih se već sad mogu iščitati neki novi/stari trendovi.
Zara

Zara

Jedan od njih svakako je zelena boja, i to u svim svojim nijansama. Trend je to koji nas prati već neko vrijeme, i koji će u drugom dijelu ove godine dobiti još jedan 'boost'. Noviteti na Zarinim policama samo potvrđuju sve prethodno rečeno.
U tom odjeljku s novitetima pažnju privlači jedna prekrasna haljina u boji koja krade poglede. Duga satinirana haljina u boji zelene jabuke osvaja visokim ovratnikom i profinjenom linijom, i bit će savršen komad za kraj ljeta i prve, suncem okupane dane jeseni.

Foto: Zara

Foto: Zara

Cijena ovog hita iznosi 399,90 kuna.

VIŠE O TEMAMAhaljineZarazelena bojahaljine za izlaskeduge haljinesatinirane haljine
Povezano