Što donosi proljetno izdanje radionice Stilska jednadžba

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.05.2024.

0

Foto: Danko Šimunović

Foto: Danko Šimunović

Strast prema edukativnom pristupu odijevanju i želja za demokratizacijom mode osnovni su pokretači poznate modne stilistice Ivane Pavić u njenom svakodnevnom radu te uslugama koje pruža

Kroz uslugu online stilističkog savjetovanja "Virtual Stylist" razbila je stigmu kako su modni stilisti rezervirani samo za povlaštene i ponudila uslugu koja pred vas servira gotove modne kombinacije s direktnim linkovima za kupnju. Kao veliki zagovaratelj “pametne kupnje” i održivosti u modi, Ivana Pavić je lansirala i online uslugu “Virtual Closet” koja nudi kreiranje kombinacija od postojećih odjevnih predmeta u ormaru klijenta.

Ipak, projekt na koji je najponosnija i koji je u vrlo kratkom periodu postigao iznimnu prepoznatljivost od strane svih konzumenata mode, svakako je projekt “Stilska Jednadžba”.

“Stilska Jednadžba zaokruženi je projekt koji gradim sustavno. Sastoji se od edukacijskih radionica odijevanja za žene koje se održavaju sezonski te kratkih pokaznih i praktičnih videa koje objavljujem svaki tjedan na svojim društvenim mrežama. Želja mi je olakšati svakodnevno odijevanje, dati konkretne i praktične savjete - na što obratiti pažnju prilikom kreiranja outfita" – ističe Ivana.

Priznali mi to ili ne, ono što odijevamo neverbalna je izjava o tome tko smo. Naravno, pritom ne mislimo da odijelo čini čovjeka, ali ono što zovemo stilom, važan je dio naše osobnosti.

Radionica “Stilska Jednadžba” prije svega je cjelovito stilističko iskustvo na kojem će dame dobiti konkretne savjete i uvid u totalno drugačiju percepciju razmišljanja kada je svakodnevno odijevanje u pitanju. Uz standardan edukativni program koji u fokus stavlja određivanje najboljih modnih komada za različite tipove tjelesne građe, educirat ćemo se i o kreiranju idealne kapsulne garderobe, odabiru odgovarajuće obuće sukladno donjim odjevnim komadima, a tu su kao i uvijek i brojna iznenađenja.

Ivana na svojim radionicama uvijek naglašava koliko je važno znati zašto nešto želimo kupiti i samim time se oduprijeti  impulzivnoj kupnji kojoj su mnogi skloni. Na svojoj sljedećoj radionici svakako će se pozabaviti tim fenomenom, ali i odgovoriti na mnoga pitanja; primjerice kako kombinirati boje, kako uskladiti obuću s donjim odjevnim dijelovima, kako savršeno uskladiti proporcije, koji krojevi i materijali laskaju vašoj figuri.

Upravo personalizirani pristup, mnoštvo praktičnih, konkretnih i vizualno jasnih primjera u opuštenoj atmosferi, uz fine zalogaje i kapljicu, ono je zbog čega se za Ivaninu stilističku radionicu uvijek traži mjesto više.


VIŠE O TEMAMAIvana PavićStilska jednadžbamodne radionice
Povezano