Evo što donosi make-up kolekcija M.A.C x Whitney Houston

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.12.2022.

0

Foto: MAC

Foto: MAC

Ovladajte pozornicom – ili jednostavno prostorijom – s ovom limitiranom zvjezdanom kolekcijom, nadahnutom omiljenim proizvodima svjetske ultimativne beauty ikone

Gdje postoji slava – tu je i Whitney Houston. Kao jednoj od najboljih pop/R&B umjetnica 20. stoljeća, Whitneyina glazba ne dobiva manjak zasluženih pohvala. Sada slavimo njezin kultni stil i ljepotu limitiranom kolekcijom -  jednostavno i jedinstveno nazvanom M.A.C x Whitney Houston.

"Whitney je oduvijek bila pobornica toga da se žene osjećaju lijepo, bilo da se radilo o velikom događaju ili samo za svakodnevno nošenje", kaže Pat Houston, izvršni upravitelj Whitney E. Houston Estatea. “Naša suradnja s M.A.C - om je stvaranje kolekcije koja može zadovoljiti sve te potrebe. Kolekcija će biti dostojanstvena reprezentacija boja koje je voljela koristiti na svojim očima i usnama.”

Whitneyjin poseban pogled na ljepotu bio je personificirana bajkovitost i još uvijek je relevantan do danas: sjajna koža, jarke crvene usne, srneće oči i precizna šminka koja je pojačala njezinu nebesku strukturu lica.

M.A.C x Whitney Houston

M.A.C x Whitney Houston

“Whitney je voljela raditi s bojama na usnama i očima – ta legendarna crvena usta oduvijek su joj bila omiljena”, potvrđuje Pat. Whitneyina ljepota bila je krajnje ženstvena, ali uvijek snažna - upečatljiva i originalna, iako nikad otuđujuća. Whitney je sve to nosila s razmetanjem i stavom koji ju je učvrstio kao kraljicu stila i čiji je beauty izgled utjelovio njezinu titulu vrhunske umjetnice. Počašćeni smo partnerstvom s Whitney Houston Estateom kako bismo proslavili Whitney kao muzu ljepote koja je dijelila naše vrijednosti — i našu strast za glamurom. "Ova kolekcija obuhvaća nijanse i teksture koje su bile ključne za Whitneyin najupečatljiviji izgled", kaže Fatima Thomas, M.A.C Senior Artist. "U ovako sofisticiranoj kolekciji, postoji nešto za svakog ljubitelja ljepote."

Foto: MAC

Foto: MAC

Whitneyjine napućene usne srce su kolekcije - s četiri ruža za usne neutralnih i ružičastih nijansi (Nippy’s Moody Nude i Nippy’s Rose) te duboko pigmentiranih vrućih crvenih nijasni (Nippy’s Feisty Red i Nippy’s Sensual Red). Uz njih ćete pronaći i dvije zvjezdane Lipglass nijanse u punokaratnom zlatu (Nippy’s Shimmery Gold) i zlatno prošaranoj hrđi (Nippy’s Shimmery Cinnamon). Sve su spremne za samostalno nošenje ili slojevito kako bi se postigao Whitneyin omiljeni izgled usana visokog sjaja.

Što se tiče očiju, radi se o paleti od osam sjenila koja se savršeno uklapaju u Whitneyin “smoky” zavodnički  pogled. Paleta sadrži raznolik raspon nijasni - bež boje, crne, tamno-smeđe, smeđe, sive i rastopljene metalik boje. Ova paleta pružiti će sve što vam je potrebno da postignete Whitneyin nezaboravan glamurozni izgled. A kako bi vaša koža sjajila upravo poput njezine , kolekcija donosi dvije nijanse svjetlucavog rumenila te Extra Dimension Skinfinish highlighter zlatno brončanog sjaja.

M.A.C x Whitney Houston

M.A.C x Whitney Houston

Podržan od strane M.A.C-a, glazbeni biografski film Sony Picturesa koji slavi život i umjetnost Whitney Houson, I Wanna Dance With Somebody, stiže u kina 22. prosinca 2022.

Kolekcija je dostupna od danas u svim zagrebačkim MAC prodajnim mjestima (Arena Centar i Ilica 7), FABUspot parfumerijama te online na FABUspot.com


VIŠE O TEMAMAWhitney HoustonMAC Cosmetics
Povezano