Što ćemo nositi ovog proljeća? Volane, čipku i crnu boju!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.02.2019.

58

Liu Jo za proljeće/ljeto 2019.

Liu Jo za proljeće/ljeto 2019.

Talijanski brend Liu Jo, koji je sinonim za sofisticiranost i eleganciju, za ovo proljeće pripremio je buntovnu kolekciju u kojoj glavnu ulogu imaju crna boja

Proljeće je sve bliže, a prve asocijacije koje vežemo uz njega su zasigurno cvjetni motivi i vedre boje koji se iz sezone u sezonu preslikavaju i na proljetne kolekcije modnih dizajnera.
Liu Jo - 1.890 kn

Liu Jo - 1.890 kn

Poznati talijanski brend Liu Jo, koji je sinonim za sofisticiranost i eleganciju, za ovo proljeće pripremio je buntovnu kolekciju u kojoj glavnu ulogu imaju crna boja, romantični volani i transparenti detalji koji odjeći daju seksi notu.
Liu Jo - 2.290 kn

Liu Jo - 2.290 kn

Liu Jo - 1.070 kn

Liu Jo - 1.070 kn

Prava zvijezda ove kolekcije zasigurno je crna kožna haljina obogaćena s volanima, transparentnim detaljima i zakovicama. Istovremeno buntovna i romantična, ova će vam haljina osigurati mnoštvo komplimenata. Osim nje, u kolekciji pažnju plijeni i sako pomalo ekscentričnog dizajna, koji će hrabrije Liu Jo djevojke sigurno nositi i kao haljinu.

Liu Jo - 1.470 kn

Liu Jo - 1.470 kn

Liu Jo - 2.290 kn

Liu Jo - 2.290 kn

Kako bi ovog proljeća zablistale u punom modnom sjaju, svakako istražite bogatu ponudu cijele kolekcije u Liu Jo poslovnicama.

VIŠE O TEMAMAhaljineLiu Joparty haljinečipkaste haljinecrna boja
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se