Što će se nositi ovog ljeta? Mango ima odgovor!

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 11.04.2014.

313

Daria Werbowy otkriva nam Mangove stylish recepte za najtopliji dio godine

Mango za ljeto 2014.

Mango za ljeto 2014.

I Mango nam je ovih dana otkrio svoje glavne modne karte za drugi, topliji i veseliji dio aktualne sezone  U reklamnoj kampanji i popratnoj seriji poticajnih i inspirativnih lookbookova za ljeto 2014. glavna je uloga pripala prekaljenoj ukrajinsko-kanadskoj ljepotici Dariji Werbowy, koja je još jednom opravdala povjerenje koje joj je ove godine Mango ukazao. Za fotografiju se pobriuno Josh Olins, dok iza stylinga stoji Alastair McKimm.

A sada na ono što vas, vjerujemo, kudikamo više zanima. Mangovi recepti za nadolazeće ljeto su ukusni i efikasni, jednostavni, seksepilni, a opet prilično profinjeni. Priča je postavljena na temeljima plave, crvene i - kada je ljeto u pitanju - jednostavno neizbježne bijele boje.

Sigurni smo da će vas osvojiti lagane i ugodne duge ljetne haljine, prozračne bijele bluze i ultratanki džemperi te topovi ukrašeni finom čipkom. Mladenačka dimenzija kolekcije najbolje se iščitava iz ultrakratkih hlačica, uskih bijelih traperica, mini haljina koje se lijepe uz tijelo i prekrasnih ravnih sandala. Moglo bi se ovako do jutra, ali fotografije će vam reći više.

Većina komada iz ljetne kampanje i lookbooka u Mangove prodavaonice stiže početkom svibnja.

VIŠE O TEMAMAkratke haljineMangoDaria WerbowybluzeJosh OlinsAlastair McKimmbijele traperice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se