Stižu trenirke izrađene od 100% organskog pamuka

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.03.2021.

0

Foto: lunilou

Foto: lunilou

Pred samo proljeće u lunilou su odlučili svoju bogatu ponudu dodatno proširiti odjevnim predmetom koji nam nikada ne može dosaditi, trenirkama

Vrijeme udobne odjeće je naša prošlost, sadašnjost i kako stvari stoje, budućnost. No ono što čini razliku je udobna odjeća napravljena isključivo od organskih materijala i odjeća ne tretirana štetnim kemijskim procesima.

Upravo ova činjenica je ono što čini razliku između hrvatskog eco friendly branda lunilou i svih ostalih.

Zadnjim kolekcijama ovaj inovativni mladi team polako ali sigurno ulazi je na tržište odjeće za odrasle i teddy kolekcijom apsolutno oduševljava sve trendseterice koje su zimu provele u najudobnijim i najmekšim lunilou proizvodima.

lunilou

lunilou

"Kreiranje odjeće za odrasle za nas je posebno izazovan podhvat. S obzirom da se ne želimo odreći našeg održivog pristupa modi bitno nam je napraviti proizvod koji neće biti sezonski već će biti nosiv iz godine u godinu. To postižemo tako da jako puno brige i pažnje posvećujemo udobnosti materijala jer ono što je našim klijentima važno jest udobnost materijala i udoban fit finalnog proizvoda", rekla nam je Ivana Čirjak.

Pred samo proljeće u lunilou su odlučili svoju bogatu ponudu dodatno proširiti odjevnim predmetom koji nam nikada ne može dosaditi. Trenirke izrađene od 100% organskog pamuka postati će nezaobilazan komad kojeg ćete nositi stalno i stalno.

Foto: lunilou

Foto: lunilou

Superizdržljivi materijal odlično podnosi konstantna pranja i pri tome ostaje super mekan i kompaktnog oblika.  Lunilou team otišao je i korak dalje pa su napravili dva dizajna ovih predivnih trenirki kako bi svatko mogao pronaći stil za sebe.

"Dizajn i kvaliteta materijala najbitniji su nam prilikom planiranja nove kolekcije. Kod odabira materijala za ovu kolekciju bilo nam je važno pronaći materijal koji će i nakon mnogobrojnih pranja sačuvati prvobitnu mekoću i oblik jer upravo su to problemi na koje se kupci najčešće žale. Sretni smo što smo i ovoga puta uspjeli pronaći i dizajnirati baš ono što smo htjeli i što naši vjerni klijenti žele", objasnila nam je Izabel Kovačić

lunilou

lunilou

Trenirka oversized kroja savršeno će poslužiti za one opuštene šetnje šumom i za casual odlaske u grad dok će trenirka fashion kroja sa podstavljenim ramenima postati it komad onima koji vole svoj opušteni look dodatno začiniti.

Kako bi vaš look bio potpun lunilou je mislio i na one najsitnije detalje pa su tako ovu kolekciju upotpunili ultra modernim crop topovima i majicama bez rukava, vrlo modernim čarapama sa otisnutim logom I uvijek nosivim šiltericama.

Foto: lunilou

Foto: lunilou

Kao i svi lunilou proizvodi tako su i ovi izrađeni od 100% organskog pamuka što potvrđuju certifikati kojima se ovaj brand može pohvaliti. GOTS certifikat (Global Organic Textile Standard) jamči održivu i društveno odgovornu proizvodnju tekstila te OEKO TEX (najviša klasa) certifikat jamči da proizvodi ne sadrže otrovne supstance ili tvari štetne za ljude i okoliš.

lunilou

lunilou

Upravo se zbog eco friendly lunilou filozofije na ovoj kampanji spontano dogodila i suradnja s legendarnim brendom Reebok koji također uvodi održivost u svoju temeljnu filozofiju.


VIŠE O TEMAMAtrenirkelunilouodrživi materijaliIvana ČirjakIzabel Kovačić
Povezano