Stižu trenirke idealne za bodrenje naših Vatrenih!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.12.2022.

0

Foto: Mario Poje

Foto: Mario Poje

Savršene za navijanja za naše sportaše, autentične trenirke dolaze u bojama hrvatske zastave i s detaljem prepoznatljive šahovnice

Nogometna groznica trese cijelu Hrvatsku, a bodrenje naših Vatrenih ne može proći bez modnih detalja u bojama naše zastave i neizostavnim kockicama. Upravo zato mlada Leticija Kovač, kći našeg bivšeg reprezentativca Roberta Kovača i bivše misice Anice Kovač, došla je na ideju kreirati kvalitetne trenirke s detaljem prepoznatljive šahovnice, za sve one koji žele navijati, a istovremeno biti u trendu!

Kako je odrasla u obitelji koja je u hrvatskom nogometu ostavila neizbrisiv trag, nije neobično kako je upravo nogomet bio jedna od inspiracija za dizajn autentičnih trenirki. S druge strane, Leticijina majka Anica, koja je ostvarila jedan od najvećih hrvatskih uspjeha na izboru za Miss svijeta, ponijevši titulu prve pratilje, svakako je na Leticiju prenijela ljubav prema modi i osjećaj za estetiku. Upravo su se Robert i Anica Kovač Leticiji pridružili u modnoj kampanji by LETICIJA KOVAC.

Foto: Mario Poje

Foto: Mario Poje

"Obožavam istraživati granice svoje kreativnosti, a tako su nastale i prve skice trenirki. Odrasla sam u duhu sporta i nogometa, a i veliki sam ljubitelj mode pa su moderne, cool, sportske trenirke bile sasvim logičan slijed." – objašnjava Leticija te se nada kako će njena kreativnost biti prepoznata.

by LETICIJA KOVAC

by LETICIJA KOVAC

Iako će mnogi pomisliti kako je put do uspjeha lakši uz poznate roditelje, Leticija naglašava kako nije uvijek tako: „Ponekad je teret biti dijete poznatih roditelja, međutim beskrajno sam zahvalna svojim roditeljima koji su uvijek uz mene. Ipak, kao i sve djevojke mojih godina, još uvijek se tražim i želim sama, svojim trudom i kreativnošću, ostvariti svoje snove.“

Foto: Mario Poje

Foto: Mario Poje

Trenirke by LETICIJA KOVAC savršeno dočaravaju athleisure trend, odnosno spoj odjevnog komada koji je istovremeno udoban i moderan. Dolaze u crvenoj, bijeloj i plavoj boji, koje simboliziraju boje hrvatske zastave, što je naglašeno detaljem crveno-bijelih kockica. Kvalitetan materijal i oversized kroj jamče udobnost, idealno za strastveno navijanje za našu reprezentaciju!

by LETICIJA KOVAC

by LETICIJA KOVAC

Cool trenirke možete naručiti ovdje.


VIŠE O TEMAMAtrenirkeHrvatska nogometna reprezentacijaNiko NovačLeticija Kovačženske trenirke
Povezano