Stiže nam YSL Black Opium Illicit Green

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.02.2022.

0

Foto: YSL

Foto: YSL

Nova godina, novi izazovi i nova uzbuđenja, a prvo u nizu za nas stiže iz YSL-a, odvažno, eksperimentalno i toliko poželjno da bi trebalo biti zabranjeno...

YSL Beauty 2014. je svojim mirisom Black Opium Eau de Parfum obnovio značenje pojma mirisne neodoljivosti nakon što je prvi put uklopio cvjetnu notu i notu kave u ženski YSL miris. Za sve pobornice YSL-a koje se ne libe biti drukčije, to je bila ljubav na prvi špric. Savršen miris od prvog trenutka. Danas, YSL Beauty preobražava svoju mirisnu ikonu. Miris Black Opium eau de Parfum Illicit Green diže se na novu razinu, poprimajući skandaloznu neonski zelenu boju.

Prepoznatljive cvjetne note i note kave mirisa Black Opium pojačane su svježim i odvažnim spojem nota jarko zelene mandarine te svježeg lista smokve i njezina kremastog ploda, čime se preslikava nevjerojatna kreativnost suvremene miksologije. Novi miris nastao je jedinstvenom suradnjom dviju inspirativnih i darovitih žena.

Glavna parfumerka Nathalie Lorson (IFF), jedna od četiriju parfumera koji su stvorili izvorni Eau de Parfum, sjajna je dizajnerica mirisa koja smatra da „parfem jest užitak”.

Nova je kreativna snaga koja se pojavljuje Margot Lecarpentier, vlasnica koktel-bara COMBAT Belleville i dobitnica pariške nagrade Cocktails Spirits za najutjecajnijeg ugostitelja i najutjecajniji bar 2019. godine.

YSL Black Opium Illicit Green

YSL Black Opium Illicit Green

Neonski zelena boja poput nepredvidljive i uzbudljive aure ističe glamurozne crne šljokice koje krase bočicu.

Glasna, uzbudljiva i svježa, nijansa koja ispunjava okrugli prozorčić bočice mirisa Black Opium nadahnuta je jednim od najpoznatijih komada brenda Yves Saint Laurent, a riječ je o kratkom zelenom kaputu od lisičjeg krzna koji je postao prepoznatljivim znakom epohalne, skandalozne kolekcije „Libération” u stilu 1940-ih ovog modnog kreatora. Manifest stila koji je uzburkao i šokirao svijet mode 1971. godine.

Nova bočica zrači uz ljepotu Zoë Kravitz, koja od 2018. godine predstavlja zaštitno lice mirisa Black Opium.

U novoj kampanji za ILLICIT GREEN ona nas vodi u zabavan svijet uzbudljivog mirisa koji nalikuje na savršen bezalkoholni koktel...


VIŠE O TEMAMAYSL Beautyženski mirisiYSL Black Opiumženski parfemi
Povezano