Stiže nam 'Orangerie Venise', gorka naranča s potpisom Armani Privéa

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.11.2019.

0

Orangerie Venise

Orangerie Venise

U liniji luksuznih mirisa prestižne etikete Armani / Privé predstavljen je jedan novi uradak koji osvaja već na prvu - Orangerie Venise

Luksuzni mirisi Armani / Privé podijeljeni su u četiri kolekcije: "La Collection", "Les Milles et Une Nuits", "Les Terres Précieuses" i "Les Eaux".

Svaka kolekcija mirisa poziva na mirisna putovanja kroz najbolje sastojke.

Uz miris Orangerie Venise, dio kolekcije Les Eaux, Armani / Privé odaje počast prirodi koja buja u oranžerijama uz novi mirisni sastav koji se temelji na najzamamnijem sastojku, gorkoj naranči.

Novi miris osmislio je majstor parfumer Dominique Ropion (IFF) te se njime slavi raskošna priroda u starom i mirnom talijanskom stakleniku.

Oranžerije štite sklad i bogatstvo prirode. U njima se na najbolji način iskorištava prirodno svjetlo i stvara se tepidarij u kojemu se mogu uzgajati vrste osjetljive na hladnoću, kao što su stabla citrusa, kako bi uspijevale čak i zimi.

U slavnom stakleniku u Vrtovima Bijenala u Veneciji stvorena je oaza mira u kojoj se pažljivo čuvaju bujna i raskošna blaga.

Orangerie Venise energičan je, elegantan i dugotrajan miris. Ovaj profinjen i raskošan parfem služi se različitim obilježjima gorke naranče te pretvara njezine cvjetove u delikatne, jasne note nerolija, a njezin plod u svježe, gorkaste i intenzivne citrusne note.

Drvenasti miris počinje blistavim notama bergamota u kombinaciji s voćnom i uzbudljivom svježinom buchua, dok se u kasnijoj fazi parfema javljaju elegantni drvenasti mirisi cedrovine, mahovine i ambroksana.


VIŠE O TEMAMAženski mirisiGiorgio Armaniženski parfemiDominique Ropion
Povezano