Stiže nam Bella, prvi ženski miris iz Baldessarinija

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.03.2022.

0

Baldessarini Bella

Baldessarini Bella

Baldessarini po prvi put proširuje svoj portfelj ekskluzivnim novitetom koji uključuje luksuzno ružičasti miris za žene: Baldessarini Bella

U skladu s ovogodišnjim mirisnim trendom sastojka ruže Bella interpretira kraljicu cvijeća senzualno raskošnom i prirodno mirisnom kreacijom. Visokokvalitetni Eau de Parfum privlači žene koje mirisom žele naglasiti elegantan, upečatljiv i samouvjeren nastup. Miris Baldessarini Bella bit će dostupan od početka travnja 2022. godine.

Baldessarini Bella cvjetni je buket s aurom i ljupkošću, karizmatično predstavljen s eliksirom kraljice cvijeća – ruže! Bogati, blago začinjeni i medeno slatki aspekti apsoluta ruže zajedno sa senzualno svježom aromom superesencije ruže otkrivaju graciozan mirisni doživljaj. Nakon međusobne igre živahnih nota crnog ribizla i slatkih nota mandarine ružičasti eliksir s toplim, senzualnim drvećem i mošusom odzvanja puderasto mekano u donjoj noti.
 
"Ruža je kao kraljica cvijeća najslavniji i najpoznatiji cvijet na svijetu. Interpretirana je i nanovo otkrivena u brojnim mirisnim oblicima za svijet parfumerije. Kod parfema Baldessarini Bella odlučio sam se za dvije različite metode ekstrakcije kako bih obuhvatio raznovrsnost ruže: apsolut daje dubinu i teksturu, a superesencija odiše prirodnošću latica. Oda besmrtnosti ruže, naglašena voćno-zelenim notama crnog ribizla u gornjoj noti i mošusno puderastom, kozmetički privlačnom umirujućom strukturom u donjoj noti", kaže Mathieu Nardin, kreator mirisa.

Dizajn odgovara kompoziciji mirisa parfema Baldessarini Bella: elegantan i bezvremenski, ženstven, a istodobno upečatljiv. Kvadratni oblik visokokvalitetne staklene bočice u kontrastu je s nježnom ružičastom bojom i tako naglašava koncept ženske, ženstvene snage. Sklopivu kutiju u gornjem dijelu također ukrašava svijetla ružičasta boja sa sjajnom srebrnom trakom koja razdvaja donje područje u elegantno bijeloj boji. Bočica i sklopiva kutija zadivljuju nježnom kombinacijom ženstvenih boja i upečatljivih kontura i linija – i predstavljaju prvi ženski miris marke Baldessarini u uobičajenom profinjenom i bezvremenskom dizajnu.


VIŠE O TEMAMAženski mirisiBaldessariniženski parfemiBaldessarini BellaMathieu Nardin
Povezano