Stiže dekadentna bomberica s potpisom Lane Puljić

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.09.2021.

0

Foto: Stella Mešić

Foto: Stella Mešić

Reversable, vodonepropusna i dekadentna jakna predstavljena je sinoć na partyju u A most unusual gardenu, a nabaviti je možete putem web shopa Lokomotive

Oni koji se sjećaju svojih prvih izlazaka, ali i oni koji će tek krenuti u njih, sa smiješkom će potvrditi da su, uz otkačenu ekipu i glazbu koja tjera na ples, za idealan noćni provod potrebne još dvije stvari – odvažna odjevna kombinacija i ice cold shot omiljenog pića. To potvrđuje i produkt suradnje etabliranog hrvatskog brenda Lokomotiva i Jägermeistera.

Njihova reversable i vodonepropusna bomber jakna stvorena je za izlaske nakon kojih prohladni jutarnji povjetarac razbudi i one koji su cijelu noć lupali nogama o pod. Ovogodišnja must have bomberica od sinoć je dostupna na web shopu Lokomotive, u limitiranom izdanju od 100 primjeraka i po cijeni od 956 kuna.

Must have komad ove jeseni predstavljen je na sinoćnjem ekskluzivnom eventu u zagrebačkom A most unusual gardenu na koji je bio pozvan ograničen broj gostiju – simbolično, njih sto.

Foto: Stella Mešić

Foto: Stella Mešić

Bombericu koja će biti must-have budućih izlazaka možete uhvatiti na web shopu Lokomotive. Bomberica je uniseks, jednostavna za kombiniranje, lagana, udobna, praktična i funkcionalna, može se naručiti u pet veličina i zaista ju mogu odjenuti i žene i muškarci od tinejdžerskih dana, pa do već vrlo ozbiljnih godina.


VIŠE O TEMAMALana Puljićbombericebomber jakne
Povezano