Stiže 4711 Acqua Colonia Peony & Sandalwood

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.06.2023.

0

4711 Acqua Colonia Peony & Sandalwood

4711 Acqua Colonia Peony & Sandalwood

Cvjetno-drvenasta nota mirisa 4711 Acqua Colonia Peony & Sandalwood čarobno povezuje dva kontrastna sastojka i naglašava žensku karizmu potpuno u skladu s geslom 'You are a queen'

Od lipnja 2023. senzualni miris koji će vas razmaziti te pripadajući proizvodi za njegu pružit će vam čarobnu ženstvenost snagom prirode. Od sada u novoj veličini bočice od 100 ml!
    

Eaux de Cologne za inspiraciju osjetila

Izvanredan Eaux de Cologne koji osnažuje, jača, stimulira i umiruje – to je ono što obećava portfelj 4711 Acqua Colonia! Nova varijanta kolekcije nadovezuje se na uspjeh prve cvjetne kreacije 4711 Starfruit & White Flowers i istodobno se razlikuje od prethodnog portfelja mirisa svojom drvenastom mirisnom notom – i tako osigurava cvjetno-drvenastu promjenu u profilu mirisa Acqua Colonia.
    

Miris i njegov blagotvorni učinak

Nova 4711 Acqua Colonia kreacija Peony & Sandalwood jedinstvena je, ženstvena kreacija mirisa koja ima nježan učinak na osjetila sa svojih 7 % udjela mirisnih ulja: nježne note božura povezuju se s mekom drvenastom teksturom plemenite sandalovine. Bogata kontrastom kao i osoba koja je nosi, ova nježna kreacija naglašava ženstvenu karizmu te u kombinaciji sa svojim drvenastim i teksturalnim notama daje joj neočekivan zaokret!
 
Foto: Acqua Colonia

Foto: Acqua Colonia

Eau de Cologne Natural Spray, 50 ml, 25,00 €
Eau de Cologne Natural Spray, 100 ml,  40,00 €


VIŠE O TEMAMAženski mirisiAcqua Coloniaženski parfemi
Povezano