Stigli su genijalni puderi za nevjerojatan brončani ten!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.06.2018.

3

Lancôme - make-up za ljeto 2018.

Lancôme - make-up za ljeto 2018.

Californian Glow, novi proizvod iz linije Bronze & Glow bez sumnje je Lancômeov najsvjetlucaviji puder za brončani, suncem okupan ten

Ove je godine Art of the Glow (umjetnost postizanja sjaja) postao prava opsesija među ovisnicama o proizvodima za ljepotu, koje su voljne isprobati baš svaku varijantu: Healthy Natural Glow (zdrav prirodni sjaj) koji cijeli ten obavija velom blage svjetlosti,
Strobing Glow (bljeskajući sjaj) koji nudi biseraste ili metalik formule za osvjetljavanje istaknutih crta lica, Flush Glow (rumeni sjaj) za efekt prirodne punoće koji se postiže konturiranjem obraza proizvodima u ružičastim tonovima s učinkom prelijevanja te Californian Glow (kalifornijski sjaj).
Foto: Lancôme

Foto: Lancôme

Californian Glow, novi proizvod iz linije Bronze & Glow bez sumnje je Lancômeov najsvjetlucaviji puder za brončani, suncem okupan i iznimno vedar ten, bez potrebe za upijanjem ijedne zrake sunca, a sve samo u jednom potezu!

Kombinacija bronzera i highlightera donosi spoj sunčanih pigmenata i iznimno reflektirajućih ružičastih i zlatnih bisernih čestica u formuli svilenkaste teksture koja se u trenu stapa s kožom.

Bonus je i maksi pakiranje, zahvaljujući kojem možete uzeti dovoljnu količinu proizvoda za oblikovanje i osvjetljavanje lica i vrata jednim potezom, a rezultat je savršen chic, preplanuo i vedar ten. Lancôme ženama opet omogućuje postizanje profesionalnog make-up učinka na savršeno jednostavan način.

U novoj kutijici nalik na pozlaćenu školjku, Bronze & Glow dolazi u dvije nijanse: 01 It’s Time to Glow! za srednje tamnu do tamnu put te 02 Your Pink Glow Shot za svijetlu do srednje svijetlu put.

VIŠE O TEMAMApuderibronzeriLancomehighlighteri
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se