Stigla je kolekcija House of the Dragon x Stradivarius

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.08.2022.

0

Foto: Stradivarius

Foto: Stradivarius

Kolekcija inspirirana estetikom HBO-ove dugoočekivane nove serije Zmajeva kuća (House of the Dragon) na tržište je stigla 22. kolovoza

Stradivarius, u suradnji s Warner Bros. Consumer Products, predstavlja House of the Dragon x Stradivarius - kolekciju inspiriranu HBO-ovom novom serijom "Zmajeva kuća" (House of the Dragon), nasljednicom serije Game of Thrones, jedne od najuspješnijih serija u televizijiskoj povijesti.

House of the Dragon x Stradivarius

House of the Dragon x Stradivarius

House of the Dragon x Stradivarius dalo je ime ovoj posebnoj kolekciji koja vodi obožavatelje u svijet serije s nadahnutim kromatskim rasponima u crnim, bijelim i crvenim tonovima. Odjevni predmeti ističu se svojim teksturama i tkaninama te daju doživljaj fantazije - od baršuna s printom zmaja do zmijske teksture i krznenih jakni.

Foto: Stradivarius

Foto: Stradivarius

Mini jacquard haljine, prekrasni izrezani i izvezeni komadi, elementi od tila i umjetnog krzna, korzeti, bočno vezivanje i šljokice, lančići za tijelo, dragulji inspirirani kućom Targaryen i odjevni predmeti s efektom kože, oponašaju u potpunosti estetiku serije bez zaostajanja za trendovima.

House of the Dragon x Stradivarius

House of the Dragon x Stradivarius

Kako bi predstavio kolekciju, brend je proveo kampanju u jednom od kultnih okruženja Kuće zmaja: prirodnom spomeniku Los Barruecos, u Španjolskoj.


VIŠE O TEMAMAStradivariusZmajeva kućaWarner Bros. Consumer Products
Povezano