Zavirite u IKEA katalog za 2021. godinu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.08.2020.

0

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Ovogodišnje izdanje IKEA kataloga jubilarno je - njime se obilježava 70. rođendan ove publikacije, i stigao je

"Da bismo ga učinili posebnim, pretvorili smo ga u inspirativni priručnik pun savjeta prilagođenih raznim budžetima, ali i praktičnih ideja, novih uzbudljivih proizvoda te poznatih favorita, a sve u novom i poboljšanom digitalnom formatu", kažu iz Ikee.
Naši se svjetovi konstantno mijenjaju, a posebno u recentnijem razdoblju, s digitalnim iskustvima koja su se integrirala u naš svakodnevni život.
"Kako bismo uskladili stalno mijenjajući način života i potrebe ljudi u ovom digitalnom dobu, pretvorili smo naš katalog u digitalni priručnik, jednostavan i uvijek dostupan bilo kome, u bilo kojem trenutku, i na svakom mjestu. Olakšan mu je pristup, kao i njegovo spremanje, što je posebno korisno u malim životnim prostorima.

Ikea

Ikea

Svaku smo stranicu ispunili onim što je bio temelj našeg asortimana svih ovih godina - predmeti koji mogu značajno promijeniti svakodnevni život. IKEA katalog 2021. prepun je nadahnuća i savjeta o tome kako domove diljem svijeta učiniti ugodnijim, pametnijim, održivijim i ljepšim za sve divne ljude koji žive u njima", dodaju iz Ikee.

IKERA katalog za 2021. godinu

IKERA katalog za 2021. godinu

Osim što je prikladniji i pristupačniji, digitalni katalog nudi još kreativnija rješenja i profesionalne savjete za pretvaranje bilo koje kuće u dom iz snova. Ovaj prošireni virtualni priručnik dizajniran je tako da inspirira svakoga u bilo kojem trenutku i na svakom mjestu, čime se korisničko iskustvo kataloga diže na novu razinu. Nove značajke poput hot-spotova na proizvodima prikazanima na fotografijama jamče više integrirano i olakšano iskustvo kupovine.

Ikea

Ikea

Održivost je jedna od glavnih vrijednosti kojih se držimo, a IKEA katalog tretiramo kao i svaki drugi IKEA proizvod. To znači da se okolišni i društveni problemi uzimaju u obzir u procesu proizvodnje, te se katalog ove godine neće distribuirati na adrese domaćinstava. Ova odluka predstavlja značajan korak u smjeru ostvarenja vizije tvrtke IKEA o potpuno klimatski pozitivnoj do 2030. godine, istovremeno pružajući neograničenu podršku svima, u bilo koje doba, u preobražavanju svakodnevnog života kod kuće.

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Izuzetno popularna tiskana verzija kataloga od 1. rujna besplatno će se moći preuzeti u robnoj kući IKEA u Zagrebu.

VIŠE O TEMAMAnamještajIkea
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se