Stigao je Gucci Bloom, mirisni vrt pun različitog cvijeća!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.08.2017.

406

Gucci Bloom

Gucci Bloom

Miris Gucci Bloom slavi autentičnost, vitalnost i raznolikost žene za koju stvara te onih koji se pronalaze u toj viziji

Stvoren od strane Alberta Morillasa pod direktorskom palicom Alessandra Michelea, miris Gucci Bloom je osmišljen da se otvara poput svoga imena. Kreativni direktor zamislio je miris kao bogat vrt pun različitog cvijeća i te opojnih mirisa.
Prirodna tuberoza iz Indije je povezana sa jasminom. Ekstrakt pupa jasmina, koji je dobiven dosad nekorištenom metodom ekstrakcije koja spaja prirodne odlike jasmina i njegovih molekula da ostavi osjećaj svježega mirisa na koži. Gucci Bloom također sadrži note još jednog cvijeta koji se prvi puta koristi u svijetu mirisa: Rangoon Creeper. Otkriven u južnoj Indiji, Rangoon Creeper utjelovljuje koncept i ime mirisa, mijenja boje od bijele u početku koja prelazi na rozo te na kraju u crvenu boju kada procvjeta.
Tragač za ljepotom, Alessandro Michele, osmislio je bočicu i pakiranje koji slave raznolikost žena.

"Bočica nije dizajnirana ženstveno zato da zavede muškarce, nego da ide u korak sa ženom koja nosi taj miris. Retro i nježna zbog svoje boje, sa čistim, vitkim linijama te nije od prozirnoga stakla – lakirana je i podsjeća na porculan, jedan od mojih najdražih materijala", kaže Michele.

Starinske ružičaste note sjenčaju četvrtastu lakiranu bočicu na kojoj je Gucci logo izrezbaren i uokviren u crnoj boji. Na vanjskom pakiranju prevladava motiv Herbariuma, crveno-bijeli uzorak lišća, grančica trešnje te cvijetova uokvirenih u crnome.

Kampanja utjelovljuje srž Gucci Blooma, ideje se nazire kroz Gucci suvremene žene: glumica Dakota Johnson, glumica i model Hari Nef te umjetnica Petra Collins. Sve one su prijateljice Alessandra Michele te imaju posebnu vezu sa modnom kućom, njihov talent odiše novom vizijom Guccija.

Cijene

GUCCI BLOOM PARFEMSKA VODA 30ML 539,00 kn

GUCCI BLOOM PARFEMSKA VODA 50ML 749,00 kn

GUCCI BLOOM PARFEMSKA VODA 100ML 979,00 kn

GUCCI BLOOM SHOWER GEL 200ML 349,00 kn

GUCCI BLOOM BODY LOTION 200ML 379,00 kn

VIŠE O TEMAMAženski parfemiGucciAlessandro Micheleženski mirisi Alberto Morillas
Povezano