Steffi i XDB u petak će prodrmati zagrebački Peti Kupe

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.06.2024.

0

Foto: Peti Kupe

Foto: Peti Kupe

Dvije poznate figure elektroničke glazbe i svjetskih klubova donose hipnotičke zvukove i golemo glazbeno znanje ovog petka u zagrebački klub Peti Kupe

Neumorna potraga za najboljom glazbom spaja dvoje besprijekornih DJ-a koji će prodrmati Peti Kupe ovog petka, 28. lipnja. Na novo izdanje programa Sequences dolaze Steffi i XDB.

Steffi ne radi stvari napola, a nepokolebljiva predanost rastu i izazovima dovela ju je do vrha suvremene plesne glazbe. Preseljenjem iz rodne Nizozemske u Berlin, ova DJ-ica, producentica i voditeljica etiketa dobila je i rezidenciju u Berghainu, a odavno je važno ime na svjetskim festivalima i u klubovima. Kao producentica bilježi opsežnu diskografiju na cijenjenim etiketama kao što su Ostgut Ton, Dark Entries i Ed Banger.

S karijerom duljom od dva desetljeća, XDB se istaknuo na underground techno i house sceni. Njegov zvuk karakteriziraju duboki, hipnotički ritmovi, zamršene melodije i spoj klasičnih i modernih elemenata. Poznat po svojim dinamičnim nastupima i besprijekornim produkcijskim vještinama, XDB nastavlja pomicati granice elektroničke glazbe, što ga čini preporukom za svakog techno entuzijasta.

Party počinje u 23 sata, a na terasi će mu, kao i svakog petka, prethoditi program Adriatic Coasting. Od 18 sati, uz slobodan ulaz ugodne ljetne ritmove puštat će Pepi.


VIŠE O TEMAMAPeti KupeDJ Steffi
Povezano