Stefano Gabbana je bio plesač, a Domenico Dolce modna žrtva

Piše: Nina Josipović, Zagreb, London
Objavljeno 09.04.2012.

2

Domenico Dolce i Stefano Gabbana obožavaju partijanje | Foto: Blogosfere.it

Domenico Dolce i Stefano Gabbana obožavaju partijanje | Foto: Blogosfere.it

Stefano Gabbana je nekad davno radio kao plesač na Siciliji, a Domenico Dolce je još u školskim danima bio prava modna žrtva

Britanski Telegraph dubinski je zavirio u čarobni svijet kultne talijanske modne kuće Dolce & Gabbana te nam donio neke manje znane pikantne činjenice iz privatnog i poslovnog života Stefana Gabbane i Domenica Dolcea. Izdvojili smo par zanimljivih informacija.

Baš poput modnih blogera danas, malo sam pretjerivao. Svaki dan sam imao totalno drugačiji look

Dolce je još u školskim danima bio prava modna žrtva. "Baš poput modnih blogera danas, malo sam pretjerivao. Svaki dan sam imao totalno drugačiji look. U ormaru sam naslagao 20-ak pari hlača", otkrio je Domenico Dolce.

Prije nego što je ušao u svijet modne elite Stefano Gabbana radio je na Siciliji kao plesač i svojevrstan zabavljač na raskalašenim partyjima, i to zajedno s najpoznatijim talijanskim transseksualcem - Evom Robin.

Odjeća Dolce & Gabbane igrala je ključnu ulogu u ostvarivanju brojnih brakova i veza. "Stalno nam prisižu pisma u kojima ljudi kažu da su zahvaljujući našim krpicama upoznali ljubav svog života. Šalju nam i fotke s vjenčanja".


VIŠE O TEMAMADolce & GabbanaStefano GabbanaDomenico DolceEva Robin
Povezano