Startasice za proljeće 2019: Borovo i Sugar Ants imaju nešto za vas

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.03.2019.

23

Startasice za proljeće/ljeto 2019.

Startasice za proljeće/ljeto 2019.

Kada u istoj rečenici spomenemo Borovo i Sugar Ants, već unaprijed znamo da nas iz ove kreativne suradnje očekuje pravo životinjsko carstvo na platnenim Startas tenisicama

Suradnja ova dva slavonska brenda nastavlja se i treću godinu i na obostrano zadovoljstvo vrlo je uspješna. Od motiva ljenjivaca koji su obilježili početak ove suradnje i raširili se po čitavoj Hrvatskoj i svijetu, iz male vinkovačke radionice ovaj put su na popularnim Startasicama izašli slonovi i psi.
Sezona proljeće-ljeto 2019. godine na hrvatske će ulice opet izvesti puno slatkih i unikatnih životinja.
Borovo x Sugar Ants

Borovo x Sugar Ants

"Ove godine odlučili smo ispuniti dugo očekivanu želju naših fanova te smo napokon uveli motiv psa. Za inspiraciju nam je poslužio maleni mješanac jazavčara prepun mrlja kojeg smo slučajno otkrili na internetu. Uz jazavčare s mrljama, napravili smo i motiv slona koji je vjerniji našoj prvoj kolekciji. Bio nam je užitak opet se igrati s linijama i geometrijom" - napominje Zvonimir Šarić, osnivač branda Sugar Ants.

Nove Startasice za novu sezonu

Nove Startasice za novu sezonu

Startasice i ove godine nose već dobro poznatu poruku "Ne kupuj, udomi" i prve su takve u svijetu. Sama bit i edukativni karakter oko cijelog projekta u startu je osvojio srca ljudi kao i domaće te regionalne medije.
 
Na listi želja

Na listi želja

"I ove godine dio od prihoda darujemo našim dragim volonterkama iz udruge za napuštene životinje Rocco Vinkovci te osječkom Azilu kojeg vodi Udruga Pobjede pa osim što kupnjom jednog para tenisica pomažete male brendove i hrvatsko gospodarstvo, vi pomažete i nekom napuštenom psu ili mački" - objašnjava Šarić.

Borovo x Sugar Ants

Borovo x Sugar Ants

Uz nove motive slonova i jazavčara kroz limitiranu kolekciju vratile su se i svemirske mačke te popularne pande jer je potražnja za njima i dalje velika.

VIŠE O TEMAMAtenisiceStartasženske tenisiceBorovostartasiceSugar AntsZvonimir Šarić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se