Startasice koje pozivaju na udomljavanje životinja novi su hit!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.03.2018.

3

Sugar Ants x Borovo

Sugar Ants x Borovo

Ponovljena suradnja s Borovom dovela je do dva nova motiva: lijenih pandi i svemirskih mačaka, a zbog velikog zanimanja javnosti u prodaju su vraćeni i popularni ljenjivci

Nakon što su prošle godine izbacili limitiranu kolekciju "lijenih Startasica" u suradnji s Borovom, mladi vinkovački brend Sugar Ants za ovu proljetnu sezonu napravio je nešto toliko jedinstveno da im upiti o novim tenisicama i projektu stižu iz cijeloga svijeta. Naime, u kreativnom laboratoriju šećernih mrava nastale su prve tenisice na svijetu koje su izrađene tako da pozivaju na udomljavanje životinja.
Kako je Sugar Ants jedinstven brend odjeće i obuće u Hrvatskoj čiji su svi motivi, ali i vizija razvoja usmjereni ka educiranju javnosti o pravima životinja, ove su tenisice bile samo logični nastavak njihove modne priče. 
Startasice s porukom

Startasice s porukom

Poruka "Ne kupuj! Udomi!" ispisana je u unutrašnjosti tenisice i osmišljena je tako da educira svoje buduće vlasnike te im svaki put prije nošenja na um stavlja katastrofalnu situaciju u kojoj se nalaze stotine napuštenih životinja u Hrvatskoj koji svoje živote provode u azilima. Poticajna poruka mogla bi nekima od njih donijeti bolje sutra i novi dom.

Foto i obrada: Luana Muškić

Foto i obrada: Luana Muškić

Ponovljena suradnja s Borovom dovela je do dva nova motiva: lijenih pandi i svemirskih mačaka, a zbog velikog zanimanja javnosti u prodaju su vraćeni i popularni ljenjivci koji su prošle godine osvojili cijelu Hrvatsku. Na crno bijelim modelima motivi su oslikani realno i upečatljivo.

Sugar Ants x Borovo

Sugar Ants x Borovo

Kupnjom svakog para tenisica određeni dio novca donirat će se pojedinim slavonskim azilima i inicijativama jer je situacija s napuštenim životinjama na tom području katastrofalna.

Motivi su i ovaj put napravljeni pod dizajnerskom palicom Melani Grabar iz Rijeke, a vlasnik brenda Zvonimir Šarić napominje nam kako je na projektu opet surađivalo puno talentiranih i kreativnih ljudi na području cijele Hrvatske.

VIŠE O TEMAMAtenisiceBorovoStartasZvonimir ŠarićSugar AntsstartasiceMelani Grabar
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se