Starke za proljeće 2017: Točkice, šljokice i zlato!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 09.02.2017.

729

Converse za proljeće 2017. | Foto: Net-a-porter

Converse za proljeće 2017. | Foto: Net-a-porter

Ovog proljeća kultne Converseove starke bit će začinjene romantičnim točkicama, otkačenim šljokicama i divljim efektom zmijske kože u zlatnom izdanju

Tenisice će u narednom periodu biti sve ono što su čizme bile u proteklih nekoliko mjeseci. Predmet želje i ključna riječ svakog članka o najvrućim modnim trendovima. Ne sumnjamo kako i vi jedva čekate iz glomazne zimske obuće uskočiti u lagane proljetne modele, a kad je već tako... Idemo vidjeti što nam je pripremio jedan od najpopularnijih brandova na svijetu, legendarni Converse.

Kultne starke, model koji je obilježio popularnu kulturu 20. stoljeća, te koji podjednako važnu ulogu igra i u novom tisućljeću, ovog će proljeća opet biti IN, a najtraženije će biti tenisice začinjene romantičnim točkicama, totalno otkačenim šljokicama i efektom zmijske kože u sjajnom zlatnom izdanju.

Naravno, to ne znači da nećemo nositi Converseove jednobojne klasike, ali ova tri modela vrlo vjerojatno će se prometnuti među najtraženije proljetne komade u kategoriji ženske obuće.

Trendovske proljetne starke već su dostupne i u online shopovima. Tenisice s točkicama koštaju u internetskoj trgovini Net-a-porter koštaju 120 američkih dolara (oko 840 kn), šljokičasta verzija dostupna je po cijeni od 75 dolara (oko 520 kn), dok za zlatne starke treba izdvojiti 80 dolara ((oko 560 kuna).


VIŠE O TEMAMAtenisiceConverseStarkeConverse All StarChuck Taylor All-Starženske tenisice
Povezano