Srpanj i kolovoz u H&M-u: Najbolji komadi za vruće dane

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 09.07.2015.

545

H&M za najvrući period godine predlaže tipične i vječne bijele suknje, haljine, hlačice i košulje te kratke i duge kombinezone s egzotičnim ljetnim printom

Ljeto 2015. u H&M-u

Ljeto 2015. u H&M-u

Bližimo se vrhuncu ljeta, već negdje oko polovice gradske kreću ozbiljnije migracije sa uzavrelih gradskih ulica na prelijepe plaže diljem Jadrana. Ako kojim slučajem još uvijek niste kompletirali svoju ljetnu modnu slagalicu, krenite u šoping dok oni najbolji komadi nisu nestali s polica.

I H&M se okrenuo morskim avanturama predstavivši stylebook s ključnim komadima za ljetovanje. Tu je baš sve što trebate za lijene dane na plaži i vruće noći u razuzdanim klubovima!

Formula je jednostavna, prava ljetna: Obilje bijele boje, tropskih uzoraka i motiva te uzbuldjivih gragičkih printeva.

Bijelo na bijelo je vječni ljetni klasik koji savršeno pristaje preplanulom tijelu. Jednostavnu bijelu kombinaciju začinite s malo profinjene čipke i - modni uspjeh je zagarantiran! Savršen izbor za beskrajne ljetne partije i ove sezone je besmrtna mala bijela haljina.

Ako želite nešto jako udobno, a pritom i elegantno, kombinezon s egzotičnim printom u ja(r)kim bojama jednostavno je stvoren za vas.

Listu H&M-ovih prijedloga za vruće ljeto zaokružuju prozračne bijele košulje i kratke hlačice, kratke majice sa šljokicama i palmama te razigrani kratki kombinezoni. Sve što trebate za srpanj i kolovoz čeka vas u galeriji fotografija!


VIŠE O TEMAMAH&Mbijele haljinesuknjekošuljekratke hlačicedugi kombinezonikratki kombinezoni
Povezano