Srpanj 2024. na špici: Dobra moda na vrućem gradskom asfaltu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.07.2024.

0

Srpanj je stigao i na ulice Zagreba, grad se prži na poprilično visokim temperaturama, ali dobre mode ne manjka! Naš objektiv donosi najbolje modne trenutke s prve subotnje špice u novom mjesecu.

Srpanj je u svojim prvim danima opravdao status koji ga prati, Zagreb se prži na poprilično visokim temperaturama, ali gradske ulice još uvijek nisu prazne (iako će to uskoro vjerojatno postati!). Naš objektiv nije propustio prvu subotnju špicu u mjesecu, ujedno i špicu koja na određen način zatvara ovaj 'radni' dio godine.

Dobre mode nije nedostajalo, zagrebačkim ulicama vladaju oni tipični ljetni komadi, lepršavi materijali i boje karakteristične za ovaj dio godine. Bijela je, očekivano, u prvom planu, ali nose se i sve nijanse zelene, svijetloplava te najnježnije ružičaste i ljubičaste nijanse.

Prozračne, ugodne, ženstvene haljine predvode modnu komponentu prve srpanjske subotnje špice, ali nose se i lrpšave suknje i hlače te jednostavni topovi s tipičnim ljetnim uzorcima i motivima.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

U kategoriji obuće - otvoreni modeli preuzeli su primat, vidjeli smo sve moguće tipove ravnih i visokih sandala i natikača. Ukratko - tipično modno ljeto!

Tridesetak kombinacija koje smo zabilježili u centru Zagreba škicnite u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano