Srijeda (12/12/2018) u Zagrebu u znaku Adventa i dobre zimske mode!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.12.2018.

112

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

U iščekivanju blagdana i kalendarskog starta zime, u Zagrebu je baš sve u znaku Adventa, a jučer smo zabilježili i petnaestak novih kombinacija

Jučerašnji datum bio je znakovit (dvanaesti dvanaesti), ali bila je to jedna sasvim obična srijeda na zagrebačkim ulicama. Vrijeme prohladno, manje-više tipično za ovo doba godine, atmosfera radna, uz malu dozu adventske čarolije, koja u Zagrebu vreba na svakom koraku. Sve u svemu, dobrodošlo osvježenje i mali bijeg od nabrijanih subotnjih špica.
Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Opet smo vidjeli niz zanimljviih kaputa, onih od umjetnog krzna je sve više, u kombinaciji s trapericama, tajicama, haljinama, suknjama... U svijetu obuće i dalje traje vječna utrka između grubih gležnjača i elegantnih visokih čizama, i to najčešće u crnoj i boji burgundije, uz tek poneki 'incident' u obliku tenisica. Zabilježili smo točno petnaest kombinacija, škicnite ih u nastavku:

Modna srijeda na ulicama Zagreba

Modna srijeda na ulicama Zagreba

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankeAdvent u Zagrebu
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se