Srebrni nakit za užarene ljetne dane i noći

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.07.2022.

0

Foto: Zlatarna Celje

Foto: Zlatarna Celje

Srebrni nakit se ove sezone ponovno vraća u fokus modnih dizajnera, a srebrne Lencia kolekcije spremne su za užarene ljetne dane i nezaboravne noći

Moda je ljeti razigrana i lepršava, spaja nespojivo i budi mladenački duh i odvažnost. Upravo takve su srebrne Lencia kolekcije Zlatarne Celje koje otvaraju nova modna poglavlja. Srebrni nakit se ove sezone ponovno vraća u fokus modnih dizajnera, a srebrne Lencia kolekcije spremne su za užarene ljetne dane i nezaboravne noći.
Zlatarna Celje

Zlatarna Celje

Lencia Liquid je kolekcija inspirirana neuhvatljivim oblicima vode. Odraz srebrne vodene površine prenesen je u kolekciju koja simbolizira ženstvenost, ali i svježinu kojoj svi težimo u ljetnim mjesecima. Čarobno kretanje vode u kolekciji Liquid namijenjeno je svima koji slijede svoje snove. U kolekciji su prsten, naušnice te dvije varijacije ogrlice.
Foto: Zlatarna Celje

Foto: Zlatarna Celje

Lencia Cushion romantična je i moderna srebrna kolekcija koja je u jednoj varijaciji izrađena s pozlatom. Nježni i svakodnevno nosivi oblici simboliziraju harmoniju i savršeno se nadopunjuju kada su međusobno kombinirani. Dio kolekcije upotpunjen je nježnim kristalima i očarava savršenom izradom i unikatnim dizajnom. U kolekciji su prstenje, ogrlice i naušnice od srebra ili od srebra s pozlatom.

VIŠE O TEMAMAnakitZlatarna Celjenaušnicesrebrni nakit
Povezano