Spremni za trening? Pogledajte ultimativne sportske krpice za jesen!

Piše: Tea Marić, New York, Zagreb
Objavljeno 19.08.2015.

459

Stella Maxwell, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Martha Hunt i Romee Strijd vode nas u carstvo nove kolekcije Victoria's Secret Sport

Fizička je aktivnost već nekoliko sezona IN, skoro pa bi se (koliko god to nespretno i snobovski zvučalo) moglo reći da je postala modni trend. Ako vas one standardne motivacijske poruke i ideje ne mogu natjerati na razgibavanje, neodoljive seksi sportske krpice sigurno hoće! A njih nitko ne zna prezentirati tako dobro kao Victoria's Secret.

Pet novih, prekrasnih anđelica zasjalo je u kampanji linije Victoria's Secret Sport za sezonu jesen/zima 2015/2016. Stella Maxwell, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Martha Hunt i Romee Strijd predstavile su nam sportske grudnjake i tajice te sve one neophodne krpice za trčanje, bicikliranje, boks i druge oblike aktivnosti.

Najbolje od sportske linije Victoria's Secreta čeka vas u galeriji fotografija te u videu koji možete pogledati u nastavku:
VIŠE O TEMAMAsportske tajicesportska odjećasportski grudnjaciodjeća za treningtrenirkeVictorias Secret SportStella MaxwellElsa HoskJasmine TookesMartha Hunt
Povezano