Spremni za Maybelline New York X Marvel?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.08.2020.

0

Foto: Maybelline

Foto: Maybelline

Pravo je vrijeme da makar na neko vrijeme odlutate u drugi svijet i prisjetite se heroja Marvel svemira i njihovih supermoći

Uvjerit ćete se kako i u našem svijetu možete pronaći nepobjedive i neustrašive saveznike, na onim mjestima na kojima to najmanje očekujete – u Maybelline New York superherojima.
Osvrnite se na avanture heroja poput Spidermana, Iron Mana, Crne udovice i ne zaboravite da se njihove misije međusobno isprepliću, kako bi obuhvatile puno širu priču.

Spoj dva svemira


Maybelline x Marvel

Maybelline x Marvel

Visoka tehnologija naroda Vakande i njihovog zaštitnika Black Panthera, može se usporediti s naprednom tehnologijom izrade Maybelline New York proizvoda koji su se našli u limitiranoj Marvel kolekciji. Čini se kako je malo Vibraniuma posuđeno iz tog dalekog svemira i to je ono što Maybelline New York heroje iz ove linije izdvaja od drugih. Oni, baš kao i kralj T’Challa, stječe se dojam, mogu sve.

Prilagodljivost


Glavna asocijacija na Spidermana, osim njegove snažne paukove mreže, definitivno je i njegovo fantastično prijanjanje na baš svaku površinu. Kad malo bolje razmislite, takve karakteristike tražite i u make up proizvodima. Stoga ne čudi što uvijek radije biramo one proizvode koji se lako koriste i lako prilagođavaju svakom tipu kože.

Maybelline

Maybelline

Kao što je Crna udovica, od djetinjstva trenirana da postane ratnik, tako su vremenom i Maybelline New York proizvodi postajali sve bolji, a neki od njih i stekli status heroja. Najbolje od svega je što ne morate biti milijunaši poput Toni Stark-a kako bi se nagradili proizvodima koji su kvalitetni, postojani, multipraktični i inovativni.

Vrijeme je da zakoračite u Maybelline New York svemir i otkrijete koji su to Maybelline New York superheroji.

Anti Age Eraser korektor, heroj među korektorima koji može sve, našao se u ovoj liniji. On prekriva, korigira i konturira. Dolazi u nijansama Ivory, Light i Neutralizer. Instant Eraser se kao i Spiderman prilagođava svim teksturama i tipovima kože.

Colossal maskara
koja pruža instant volumen, osigurat će vam supermoćne trepavice koje mogu postati i vaš zaštitni znak, baš kao što ga imaju svi superheroji.

VIŠE O TEMAMAMaybellineMarvelmaskarakorektori
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se