Spremni za Artistry Studio Shangai Edition?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.10.2020.

0

Artistry Studio Shangai Edition

Artistry Studio Shangai Edition

Pripremite se na transformaciju s čarobnim sjenilima i mirisima iz zadivljujuće nove kolekcije s potpisom Artistry Studio Shangai Edition

Artistry Studio je do sad pokorio New York, Pariz, Bangkok i Tokio, a sada je došlo vrijeme da se napravi mjesta i za čaroliju Šangaja!

U najvećem gradu Kine, prošlost i budućnost zajedno obitavaju i stvaraju mističnu ljepotu jedinstvenu upravo Šangaju – gradu u kojem se visoka moda nalazi uz bok starim lokalnim trgovinama, a suvremena i inovativna kuhinja poslužuje istovremeno cijeneći i prakticirajući tradicionalne ceremonije ispijanja čaja. Inspirirajte se šangajskim yin-yangom i načinom života, gdje se istok i zapad spajaju u jedno, s najnovijom Artistry Studio  kolekcijom odvažnih nijansi, svilenkastih tekstura i zavodljivih mirisa za jedinstven izgled pun života.

Napravite mjesta za čaroliju Šangaja s petim izdanjem Artistry Studio proizvoda za ljepotu inspiriranu veličanstvenom crvenom bojom koja se prostire gradom, raskošnom svilom i živahnom modom. Pripremite se na transformaciju svog izgleda s odvažnim paletama za oči i obraze, bazama svilenkastih tekstura, privlačnim ruževima za usne crvenih nijansi, ali i voćnim te cvjetnim roll-on parfemima, kao i kremama za ruke.

Šangajsko izdanje Artistry Studija nastalo je u suradnji s umjetnicom Cui Meng, čiji se crteži suvremenih kineskih mladih žena nalaze na ambalaži i proizvodima ove kolekcije. "Ponosna sam na suradnju s Artistry Studijem jer volim način na koji slave ljepotu i mladost kroz povezanost s umjetnošću različitih gradova i lokalnih kultura."

Limitirano izdanje Artistry Studio Tokio je raspoloživo u jesen 2020, do isteka zaliha.


VIŠE O TEMAMAArtistrysjenilo za očiruž za usneolovke za oči
Povezano