Split Beach Festival od 6. do 8. kolovoza na Bačvicama

Piše: CroModa, Split, Zagreb
Objavljeno 30.03.2015.

0

Split Beach Festival

Split Beach Festival

Na ovogodišnjem Split Beach Festivalu očekuje nas ljetna party pustolovina ispunjena uzbuđenjima, zabavom i iznenađenjima

Svjetska DJ zvijezda Fedde Le Grand posljednjih dana zabavlja publiku diljem Sjedinjenih Američkih Država. Spektakularnim nastupom ovog vikenda u prestižnom SLS klubu u Las Vegasu još jednom je dokazao svoj status jednog od najutjecajnijih DJ-a današnjice. DJ za kojim luduje milijunska publika diljem svijeta, za svoje nastupe bira samo vrhunske clubbing destinacije, a na njegovoj ovogodišnjoj ljetnoj turneji ponosno stoji najpopularnija splitska plaža Bačvice pod čijim nas zvjezdanim nebom od 6. do 8. kolovoza očekuje Split Beach Festival.

Prekrasna pješčana plaža jedna je od glavnih atrakcija u grada pod Marijanom, a njenoj popularnosti svjedoči i davno opjevana himna Idemo na Bačvice. Nekada je bila strogo podijeljena na posebna mjesta za žene, a posebna za muškarce, no danas su Bačvice okupljalište svih uzrasta na kojem su svoje sportske karijere započeli brojni nogometaši, ragbijaši ali i piciginaši zbog čijih je zabavnih druženja ova plaža dobila potpuno novu dimenziju.

Svakog ljetnog dana Bačvice posjeti i do deset tisuća kupača, a mekani pjesak i plitak ulaz u more noću postaju jedinstveni plesni podij i središte zabave mladih. Na ovogodišnjem Split Beach Festivalu očekuje nas ljetna party pustolovina ispunjena uzbuđenjima, zabavom i iznenađenjima koja će vas ostaviti bez daha i još jednom ukazati na bezbroj razloga zbog kojih svjetske glazbene zvijezde biraju upravo Bačvice.

Pogledajte kako je bilo na prošlogodišnjem premijernom izdanju Split Beach Festivala:
VIŠE O TEMAMASplit Beach Festivalglazbeni festivaliBačviceFedde Le Grand
Povezano