Špica ovih dana 'gori', evo što cure u Zagrebu nose na +37

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.07.2022.

0

Zasad najtoplija subota u godini označila je vrhunac toplinskog vala u Hrvatskoj, ali dobra moda na ulicama Zagreba nije stala ni na temperaturama koje su bile blizu +40

Iza nas je pakleno vruća subota na koju je pao sami vrhunac toplinskog vala, temperature u Zagrebu približile su se psihološkoj granici od +40, ali užarene ulice još uvijek nisu baš tako prazne. Neki su već otišli na more, neki će to tek uraditi, ali na špici protekle subote definitivno nije manjkalo dotjeranih ljepotica i dobre ljetne mode.

Ponavljamo, uvjeti su zbilja bili ekstremni, mračne boje i tešli materijali nakratko su nestali s ulica, u prvi su plan iskočile lagane, prozračne kreacije i sočne boje koje i simboliziraju ovaj dio ljetne sezone.

Vidjeli smo nekoliko prekrasnih mini i midi suknji u trendovskim nijansama poput zelene i boje lavande, nisu nam promakle ni ležerne šarene hlače, a priča je upotpunjena cijelom serijom kratkih hlača i prekrasnih ljetnih haljina.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Sve to u kombinaciji sa svim mogućim tipovima natikača i sandala, uz poneke tenisice. Ulovili smo dvadeset kombinacija, čekaju vas u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano