Špica ima novu zvijezdu: 'Savršeno, predivno, kakva ljepotica'

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 21.06.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Instagram je oduševljen odvažnim i atraktivnim ljetnim lookom koji je obilježio treću po redu subotnju špicu u lipnju 2022. godine

Druga polovica lipnja donijela je ono pravo, i kalendarsko i klimatološko ljeto na ulice Zagreba. Dobra energija prenijela se i na subotnju špicu koju su obilježili spektakularni modni trenuci, a za jednu od najboljih kombinacija ne samo tjedna nego i mjeseca pobrinula se ova atraktivna Zagrepčanka.

Njen styling je odvažan, zanimljiv, drugačiji, nadasve zavodljiv. Uskočila je u svijetle poderane traperice i totalno neočekivan komad koji bismo mogli označiti kao simbiozu topa, plašta i haljine, i koji se savršeno uklopio u ovaj look. Kombinacija je zaokružena trendovskim sandalama, žutom torbicom branda Jacquemus i sunčanim naočalama s potpisom talijanskog dvojca Dolce&Gabbana.

"TOP cura", "Famozno", "Predivna cura", "Prelijepo", "Predobro", "Savršeno", "Ludilo", "Predivno", "Kakva ljepotica" - komentari na našem Instagram kanalu u znaku su jednoglasnog oduševljenja koje je izazvala ova zbilja upečatljiva kombinacija.


Zbilja famozno! Sviđa li se i vama?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano