Spektakl Jamesa Camerona u kina od 14. prosinca

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.11.2022.

0

Foto: Blitz

Foto: Blitz

Od danas su dostupne ulaznice za drugi nastavak ikoničnog kino spektakla 'Avatar', Oscarom nagrađenog velikog kino hita s najvećom zaradom u povijesti

Dugoočekivani film Jamesa Camerona "Avatar: Put vode" u distribuciji Blitz filma stiže pretpremijerno 14. prosinca ove godine u najprestižnijim kino formatima: IMAX 3D, 4DX, RealD 3D te ostalim kino formatima.

Radnja novog filma se odvija više od jednog desetljeća nakon događaja iz prvog dijela. Otkad je odlučio trajno prenijeti ljudsku svijest u svoje tijelo Avatara i postati novi vođa naroda Na’vi, Jake Sully živi sa svojom obitelji na Pandori. On i Neytiri su osnovali obitelj i dobili djecu.

Kolonizirajuće su se snage vratile na Pandoru kako bi završili prvotnu potragu za rijetkim mineralom, prisiljavajući Jakea i Neytiri da pobjegnu iz svog doma, istražujući do tada nepoznate dijelove Pandore. U režiji Jamesa Camerona i produkciji Camerona i Jona Landaua, u filmu glume Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang i Kate Winslet. Za scenarij su zaslužni  James Cameron, Rick Jaffa i Amanda Silver. David Valdes i Richard Baneham su izvršni producenti filma.


 
"Avatar: Put vode" u distribuciji Blitza pogledajte od 14. prosinca, a ulaznice je moguće kupiti već danas na blagajnama kina.


VIŠE O TEMAMAfilmoviCineStarJames CameronAvatar: Put vode
Povezano