Spavaće sobe dizajnirane za čisto uživanje, 3 prijedloga!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.09.2018.

0

Foto: Martin Inger, Ikea

Foto: Martin Inger, Ikea

Pripremi se za svoju verziju uspjeha sa spavaćom sobom koja je u skladu sa samo tvojim potrebama, donosimo ideje iz Ikee!

1. Za slobodan duh

Spavaća soba za slobodan duh

Spavaća soba za slobodan duh

Ako sanjaš o životu okruženom bujnom džunglom i dalekim plažama, ne brini. Isti osjećaj možeš imati i u svom domu. Kreiraj spavaću sobu punu tvojih omiljenih prirodnih elemenata, poput drvenog namještaja i puno biljaka nadopunjenih prirodnim tekstilima, umjetničkim radovima i ukrasima prikupljenima na putovanjima.

2. Za aktivne

Dizajn interijera: Gretchen Broussard

Dizajn interijera: Gretchen Broussard

Pripremi se za trčanje u spavaćoj sobi dizajniranoj za najučinkovitija jutra. Ovaj jednostavni prostor ima sve što ti treba za stvaranje efikasne rutine s kojom ćeš se lako prebaciti u najveću brzinu. Sve ti je nadohvat ruke, od stanice za kavu do opreme za teretanu spremljene u ladici ispod kreveta. Pripremi si i sutrašnju odjevnu kombinaciju s pomoću stalka za odjeću i kukica i bit ćeš vani za sekundu.

3. Za knjigoljupce

Tekst: Vi Cooper

Tekst: Vi Cooper

Kreiraj spavaću sobu koja će biti poput utočišta za tebe i tvoje knjige. Mjesto koje je i ugodno i puno inspiracije, ali i motivirajuće. Kutije ispod kreveta organizirat će sve tvoje priručnike, opremu, bilježnice, a na rolama papira koje vise sa zida imaš puno prostora za rješavanje problema. I najvažnije, ne zaboravi na mali stol za grickalice.

VIŠE O TEMAMAuređenje interijeraIkeakako urediti spavaću sobu
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se