Spanx - čudo ili ne? Ona je isprobala 'trik' Kim Kardashian, evo rezultata!

Piše: A.A., New York, Zagreb
Objavljeno 16.08.2016.

18

Foto: Buzzfeed

Foto: Buzzfeed

Nina Mohan priznaje da nema savršen trbuh, zbog čega već neko vrijeme izbjegava pripijene haljine. Problemčić je probala riješiti uz pomoć - Spanxa!

"Ima dana kada obožavam svoje tijelo, ali katkad želim izgledati drugačije. Dio tijela koji mi unosi najviše nesigurnosti je - trbuh. Daleko je od savršenog! Ne sramim se toga, ali kada si svakodnevno 'hranjen' fotografijama savršenih žena s idealnim trbuhom, počneš malo gubiti samopouzdanje", objašnjava Nina Mohan, koja je za Buzzfeed u stilu Kim Kardashian odlučila isrobati Spanx, superpopularni izum komičarke Sare Blakely.

"Zbog svih prethodno navedenih razloga, izbjegavam pripijene haljine i drugu odjeću koja može istaknuti moje nedostatke. Ako nosim nešto pripijeno u predjelu trbuha, onda to po pravilu prekrijem jaknom ili majicom", dodaje Nina te otkriva motivaciju za svoj mali modni eksperiment: "Zbog svega toga odlučila sam isprobati 'trik' Kim Kardashian i provjeriti hoće li upaliti i u mom slučaju!".

Rezultati? Pogledajte i sami! Na lijevoj fotografiji Nina nosi bodycon haljinu bez Spanxa, u sredini je možete vidjeti s jednim spanxicama, na desnoj fotografiji s dvostruikim.

"Ne izgleda kao da je neka prevelika razlika, ali ja se OSJEĆAM drugačije", kaže Nina. A ta vibra se da osjetiti i na njenim selfiejima.

"Kim uvijek preporučuje 'Higher Power' verziju Spanxa, koja košta 38 američkih dolara".

No, svaka medalja ima dvije strane. "Obične dnevne aktivnosti odjednom su postale mnogo teže. Bilo mi je zbilja teško sjediti normalno. I konzumiranje hrane i pića je postalo čudno, kao da sam mogla osjetiti njihovu putanju kroz svoje tijelo, posebno kroz 'Spanx područje'", kaže Nina te dodaje: "Kako je dan prolazio, tako sam postajala sve svjesnija kako dva para Spanxa ipak ne donose čudo".


VIŠE O TEMAMASpanxKim Kardashianpripijene haljineSara Blakely
Povezano