Šoping u Avenue Mallu

Piše: CroModa Digital
Objavljeno 12.11.2009.

0


Od 9 do 16. studenoga trgovački centar Avenue Mall i prijatelji posjetiteljima daruju super tjedan uz besplatno parkiranje i puno zabave svaki dan.

Od 9 do 16. studenoga trgovački centar Avenue Mall i prijatelji posjetiteljima daruju super tjedan uz besplatno parkiranje i puno zabave svaki dan.


Svi posjetitelji koji danas potroše više od 300 kuna u Konzumu na dar dobivaju ulaznicu za koncert Miroslava Škore koji se u Areni Zagreb održava 20. studenoga.

Usto, od četvrtka pa do nedjelje 15. studenoga u 12 sati Konzum posjetitelje uz predočenje računa časti ručkom.

Poslije obilna i ukusna obroka prošetajte Avenue Mallom i pronađite nove kolekcije i iznenađenja koja je Sportina Group za vas pripremila u trgovinama Tamaris, Orsay, Tom Tailor, Vero moda, Bata, Celio i Tally Weijl.

Šoping u Avenue Mallu još je bolji s kreditnom karticom Visa Avenue Mall, koja svojim korisnicima donosi brojne popuste u označenim trgovinama u Avenue Mallu te mnoge druge pogodnosti. Zato, zatražite i popunite pristupnicu na Info-pultu Zagrebačke banke na glavnom ulazu u Avenue Mall ili u bilo kojoj poslovnici Zagrebačke banke.

Turbo limač je za sve velike i male posjetitelje pripremio Ben 10 turnire koji će se održavati svaki dan do 15. studenoga. Dođite i uživajte sa svojim klincima.

Podsjećamo i da akcija Avenue Malla i Se-marka traje i dalje. Svaki dan možete osvojiti super Vipme-komplet ako nakon poziva s razglasa Avenue Malla prvi stignete u Se-mark i točno odgovorite na dva jednostavna pitanja.

U petak 13. studenog posjetite Avenue Mall i doživite Maleziju. Od 16 do 18 sati očekuje vas prezentacija oslikavanja batika, poseban način pripremanja čaja, tradicionalnih plesova, mode i malezijske kulture.

U subotu i nedjelju 14. i 15. studenoga CineStar multipleks je za posjetitelje pripremio druženje s kostimiranim likovima od 11.30 do 13.30 sati. Za ponedjeljak 16. studenoga predviđena je velika proslava šestoga rođendana.

Povodom toga toga svima uz kupljenu ulaznicu daruje još jednu. Oni rođeni kada i CineStar - 16. studenoga, uz predočenje osobnih dokumenata dobivaju i super poklon.


Povezano