Sonus festival u kolovozu 2020. na Pag dovodi niz velikih imena

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.12.2019.

0

Sonus festival

Sonus festival

Organizatori Sonus festivala, We Love Sound i Time Warp, ove godine su ugostiti posjetitelje iz više od 65 zemalja, od kojih je čak 80% preko 25 godina starosti

Dixon, Fisher, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Fisher, Richie Hawtin, Seth Troxler, Joseph Capriati, Boris Brejcha, Maceo Plex, 999999999 su samo neka od imena koja će u kolovozu 2020. godine, povodom 8. izdanja Sonus festivala posjetiti osunčane obale otoka Paga.

Prema izboru fanova, najbolji hrvatski festival, koji će se održati u klubovima na plaži Zrće od 16 do 20. kolovoza 2020.godine, objavio je tek svojih prvih 44 imena s kojima se može pohvaliti rijetko koji festival u našoj regiji, a i šire.

Sonus će, kažu organizatori, objaviti još dosta imena prije nego što finalizira program, kao i tko će nastupiti na boat partijima, afterpartijima i partijima otvorenja, u prvoj postavci našle su se i svjetske zvijezde poput Âme, Ben Klock, Stephan Bodzin, Chris Liebing, Hot Since 82, Jamie Jones, Loco Dice.


Organizatori Sonus festivala, We Love Sound i Time Warp, ove godine su ugostiti posjetitelje iz više od 65 zemalja, od kojih je čak 80% preko 25 godina starosti, odabralo uživati na hrvatskoj obali, par metara od prelijepog Jadrana, pod otvorenim nebom u zvuku kvalitetne elektroničke glazbe.


VIŠE O TEMAMASonus festivalglazbeni festivaliDixonFisherAmelie LensCharlotte de WitteFisherRichie HawtinSeth Troxler
Povezano