Sonja Moonear uskoro u zagrebačkoj Hali

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.10.2021.

0

Sonja Moonear

Sonja Moonear

Jedna od danas svjetskih techno zvijezda, Sonja Moonear, u zagrebačkoj će HALI u petak, 29. listopada od 16 do 00 sati otvoriti zimsku sezonu eventa We Love Sound

Sonja Moonear producentica je i DJ-ica iz Ženeve, čiji setovi odražavaju iskustvo, kreativnost i strastveno kolekcionarstvo gramofonskih ploča. Ovu karizmatičnu umjetnicu hrvatski su fanovi imali prilike čuti svake godine na Sonus festivalu gdje je uvijek imala čast nastupiti na partyju zatvaranja. Sonja je osnivačica glazbene izdavačke kuće Ruta5 te je do sad pokazala svoje vrsno producentsko znanje izdanjima na etiketama kao što su Karat i Perlon. Do sad je nastupila na svim eminentnim festivalima i klubovima diljem svijeta, od Kanade do Ibize, Azije i Južne Amerike, a zagrebački fanovi je pamte po nezaboravnim setovima na We Love Sound Open Air festivalu.

Uz Sonju će na otvaranju We Love Sound clubbing sezone nastupiti domaći izvođači i predstavnici riječke elektroničke scene - Bronski, Ani. i Herya.

HALA i We Love Sound proljetos su predstavili suradnju koja sada i počinje. Unutarnji prostor ima 1800 m2, a visine je sedam metara. Ima izvrstan sistem ventilacije i opremljena je sa jednim od najboljih sound sistema u državi. Zvonimir Lugarić iz HALE ističe: "Sretni smo što će HALA narednih mjeseci ugostiti We Love Sound glazbena događanja i sigurni smo da će ovo biti jako dobra i kvalitetna suradnja."

We Love Sound nedavno je završio četvrto izdanje We Love Sound Open aira, a zimska sezona nam donosi mjesečna gostovanja svjetskih DJ zvijezda koja će Zagreb staviti na kartu najpoželjnijih party destinacija.


VIŠE O TEMAMASonja Moonearkoncerti u ZagrebuWe Love Sound Festival
Povezano