Songkillersi stižu u zagrebački Boogaloo

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.11.2023.

0

Foto: Promo

Foto: Promo

Bend koji je u ožujku proslavio 30 godine karijere i ovaj put će odsvirati svoje najveće hitove, a to znači samo jedno: koncert za pamćenje

Nakon malo više od godinu i pol dana u Boogaloo se vraćaju stari znanci: Songkillersi! Bend koji je u ožujku proslavio 30 godine karijere i ovaj put će odsvirati svoje najveće hitove, a to znači samo jedno: koncert za pamćenje. Datum za zabilježiti je 18. 11. (subota). Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 16 eura mogu se kupiti preko sustava Entrio ili na njihovim prodajnim mjestima.

Spiritus movens i jedini stalni član Songkillersa Željko Banić Bane glazbenu je karijeru započeo početkom 80-ih u grupama „Pod Room Blues Band“ i „Zvijezde“, a početkom idućeg desetljeća okuplja se prva postava Songkillersa.

Uskoro je započela višegodišnja suradnja s njihovim prijateljem Dinom Dvornikom kojem su postali prateći bend, a 1997. izdaju prvi samostalni album „Fleka“. Njihov vjerojatno najveći hit „Ni'ko kao ti“ te site godine pokorio je sve top ljestvice, uključujući i nikad prežaljeni Hit Depo. „Malo toga ostaje“, „Medena“, „Mislima“, „Ne znam gdje sam“, „Nema vremena“, „Dao sam ti sve“, „Egoist“, „Još se ne dam“, „Ljetna kiša“, „Sreća“, „Sve si uzela“, „Tako volim što te znam“, „Ti i ja“, „Dio mene“ samo su neki od hitova „Ubijača pjesme“, nadimka koji su između ostalih dobili i zbog živopisnih improvizacija tijekom nastupa na početku svoje karijere. Tu je i vrlo uspješna suradnja s vokalom grupe Sane, Nikolom Marjanovićem.

Sve u svemu, puno je razloga zašto ne bi valjalo propustiti ovaj koncert Songkillersa! Vidimo se 18.11. u Boogaloou!


VIŠE O TEMAMAklub BoogalooSongkillersŽeljko Banić Bane
Povezano