Somersby predstavio hrvatsku verziju svog loga

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.04.2021.

0

Foto: Somersby

Foto: Somersby

Ovih je dana popularni cider Somersby predstavio hrvatsku verziju svog loga kako bi potrošače upoznao s činjenicom da se Somersby bočice proizvode u Hrvatskoj

Čak i u ova neobična vremena kad smo svi najviše kod kuće i kad rijetki prelaze državne granice, pojedini sretnici ipak nalaze različite načine za putovanja. Jedan od njih je i Somersby, omiljeni cider u Hrvatskoj, koji se može pohvaliti zavidnom putovnicom. Ovaj svjetski putnik u limenkama npr. doputuje u Hrvatsku, ali ono što je još zanimljivije – Somersby u bočicama putuje iz Hrvatske, na atraktivne destinacije diljem planeta.
Ovih dana Somersby je predstavio hrvatsku verziju svog loga, kako bi potrošače upoznao s činjenicom da se Somersby bočice proizvode u Hrvatskoj. Tako je Somersby u bočicama prošle godine u redovnim pošiljkama iz Hrvatske putovao u Njemačku, Hong Kong, Singapur, Izrael, Belgiju, Tahiti, Taiwan, Bahame, Bermudu, Češku, Nizozemsku, Grčku, Mađarsku, Austriju, Island, Sloveniju i Cipar. Uz to, neke pošiljke Somersbya u 2020. godini otišle su čak i na Grenland, Guadeloupe, Maltu i u Bugarsku.
Popis zemalja u koje je ovaj omiljeni cider putovao iz Hrvatske u posljednjih nekoliko godina, obuhvaća još i egzotičnije lokacije kao što su Australija, Sjedinjene Američke Države, Kongo, Kina, Karibi i Laos. Somersby se u Hrvatskoj proizvodi u čak 10 okusa, od kojih neke domaći potrošači još nisu imali prilike probati.

Somersby

Somersby

Samo za ovu slavljeničku priliku, logo je obučen u originalnu etiketu, koja na jedinstven način simbolizira Hrvatsku. Prepoznatljivo Somersby drvce tako je ukrašeno s vizualima Jadranskog mora, podravskih brega, hrvatskih 'kockica' i naravno – prepoznatljivim i nezaobilaznim Somersby simbolom – zalaskom sunca.

VIŠE O TEMAMASomersby
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se