s.Oliver Feels Like Summer zna kako miriše ljeto 2023.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.02.2023.

0

Foto: s.Oliver

Foto: s.Oliver

Prošle je godine s.Oliver Feels Like Summer 2022. bio najprodavaniji novitet u dm-u te je bio potpuno rasprodan nakon prvih deset tjedana

Usred raznolikog i izrazito fascinantnog životnog prostora okruženog egzotičnim cvijećem i voćem, oslobodite se urbanog stila života i pustite duši da udahne: ovogodišnje ograničeno izdanje s.Oliver Feels Like Summer vodi vas u prostranstvo egzotične prašume i omogućuje vam da se osjećate življima nego ikad.

Istodobno s prvim toplim zrakama sunca u godini, sljedeća varijanta mirisa s.Oliver serije Feels Like Summer odisat će čistim ljetnim vibracijama od sredine travnja 2023. Kao i svake godine, isplati se požuriti jer miris je dostupan samo u ljetnoj sezoni – po prvi put u dvije veličine!

Svake godine s drukčijim stilskim konceptom Feels Like Summer zrači čistim ljetnim osjećajem od 2016. godine. Miris s.Oliver Fragrances dokazuje pritom apsolutni osjećaj za trendove: sezonski ženski mirisi svake su godine apsolutni vrhunski noviteti. Prošle je godine s.Oliver Feels Like Summer 2022. bio najprodavaniji novitet u dm-u te je bio potpuno rasprodan nakon prvih deset tjedana. Ovogodišnji miris nadovezuje se na uspjeh istoimenog prošlogodišnjeg izdanja – i odiše novim ljetnim osjećajem zahvaljujući svojoj mirisnoj kompoziciji i odgovarajućem dizajnu: ovaj put to je očaravajuća ljepota tropske prašume koja budi čistu želju za pustolovinom.

s.Oliver Feels Like Summer

s.Oliver Feels Like Summer

s.Oliver Feels Like Summer profinjeni je i sofisticirani koktel ugodnih voćnih i cvjetnih nota. Dašak grejpa, metvice i sočne kruške u kombinaciji sa svježim mangom, nježnim božurom i ljupkim jasminom na drvenastoj i senzualnoj donjoj noti od sandalovine i cedra stvara jedinstven egzotični miris koji miluje tijelo i dušu poput toplih zraka sunca. Ljetni miris 100 posto veganske recepture potpuno bez sastojaka i tvari životinjskog podrijetla – za dodatnu ljetnu lakoću!

Čak i dizajn ambalaže parfema s.Oliver Feels Like Summer na prvi pogled odiše ljetnom svježinom: tropsko cvijeće i veličanstvene papige također vizualno donose prašumu u svaku policu u kupaonici. Šareni svijet boja stvara pritom nepogrešivo blistav kontrast: bogata žuta boja cvjetova i perja papiga u kombinaciji s tirkizno plavim prijelazima boja u pozadini – i tako stvara jedinstveno egzotičan izgled.

Limitirana mirisna varijanta s.Oliver Feels Like Summer bit će dostupna u drogerijama Müller i dm od sredine travnja 2023. godine.


VIŠE O TEMAMAženski parfemis.Oliverženski mirisi
Povezano