'Smrt na Nilu' u kinu Kaptol Boutique Cinema

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.02.2022.

0

Foto: CineStar

Foto: CineStar

Glavna glumica u adaptaciji whodunit klasika 'Smrt na Nilu' je senzualna Gal Gadot, a film privlači pažnju kako publike tako i struke zbog izuzetne estetike

Ako ste raspoloženi za jedinstveni doživljaj i ako vam Dan zaljubljenih loše zvuči, imamo ideju kako, kamo i kad; u Kaptol Boutique Cinema dobrodošli su i zaljubljeni i nezaljubljeni, sretno oženjeni i sretno rastavljeni, a nesretne će nastojati usrećiti jer pripremaju poseban program: TRÈS CHIC SPICY VALENTINE.
Najšarmantnije kino u Zagrebu predstavlja još jedno izdanje filmskih večeri 'Très Chic“ i to od 11. do 14. veljače. Najbolja zabava dolazi iz radionice Agathe Christie kad je glavni lik Hercule Poirot (Kenneth Branagh), gdje jedno ubojstvo je neminovno, a scenografija i kostimografija i glumački cast – fantastični. Glavna glumica u adaptaciji whodunit klasika "Smrt na Nilu" je senzualna Gal Gadot, a film privlači pažnju kako publike tako i struke zbog izuzetne estetike.
Drugi film u okviru très chic programa je 'Knjiga ljubavi' - romantična je komedija sa Samom Claflinom i Verónicom Echegui. Zadnji roman mladog, uštogljenog engleskog autora Henryja (Sam Claflin) stvarni je neuspjeh međutim u Meksiku postaje apsolutni hit zahvaljujući prijevodu – mlada prevoditeljica Maria pretvorila ga je u erotski roman! Izdavač ih šalje zajedno na turneju, a kako to završava morate ipak saznati – u kinu.

Osim filmova koji će pobuditi maštu i zabavu, sve posjetitelje programa očekuju vrlo bogati très chic pokloni, a neke će dodatno razveseliti posebna iznenađenja partnera večeri. Kako biste posvetili dodatno vrijeme sebi, u WOW baru vas očekuje i Ruža Hair Spa dijagnostika, tasting humusa s čilijem i pop up nail bar.

VIŠE O TEMAMAKaptol Boutique CinemafilmoviGal Gadot
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se