SMOKING 2013: Ovog proljeća otkrijte muškarca u sebi!

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 14.01.2013.

40

Dolce & Gabbana za proljeće 2013: Ideje opet stižu iz muškog ormara | Foto: Dolce&Gabbana

Dolce & Gabbana za proljeće 2013: Ideje opet stižu iz muškog ormara | Foto: Dolce&Gabbana

Muževni smokinzi ovog proljeća prilagođavaju se ženskom tijelu i predstavljaju pravi must-have!

Priča o modnim trendovima za proljeće/ljeto 2013., koju smo započeli minijaturnim torbicama, prugicama, cvijećem i pixie frizurama te optimističnim bojama poput žute i plave, ima i svoju ozbiljniju, svečaniju, ali nikako i dosadniju stranu. Ima nešto jako erotično u klasici, neka dublja dimenzija koju nam male slatke moderne krpice po pravilu ostaju dužne. Možda zato što previše otkrivaju i sve nude već na prvi pogled.
Taj pomalo tajanstveni, neki bi rekli i konzervativni seksepil bit će jako poželjan u nadolazećoj sezoni. Slavna i utjecajna Dolce & Gabbana inspiraciju je tako potražila u muškom ormaru, a usput malo otputovala u romantičnu prošlost. U 20-godine prošlog stoljeća, u kojima možemo potražiti temelje trenda poznatog pod šifrom 'menswear as womenswear'. Domenico i Stefano tradiciju su majstorski upakirali u estetiku današnjice!
Muževno odijelo prilagođeno finim linijama ženskog tijela, prilačnost smokinga... Crno i bijelo, kombinacija jača od instant trendova, ovdje pokazuje svoje pravo lice. Elegantni smokinzi, profinjene crne hlače, bijele košulje, blejzeri koji kao da su rođeni u muškom ormaru...

Dolce & Gabbana savjetuje da svoj autoritativno-elegantni proljetni outfit zaokružite ekstremno ženstvenim štiklama ili minijaturnom torbicom ukrašenom čipkom.

VIŠE O TEMAMADolce & Gabbanaodijelaženska odijelasmokinghlačekošulježenski smokingproljeće 2013smokinzi
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se