Smashbox ekskluzivno stigao u Müller parfumerije

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.05.2018.

11

Smashbox odsad u Mueller parfumerijama u Hrvatskoj

Smashbox odsad u Mueller parfumerijama u Hrvatskoj

U oazi ljepote parfumerije Müller na trgu bana Josipa Jelačića predstavljen je brend Smashbox koji je nedavno - na veselje mnogih žena - stigao u Hrvatsku, i to ekskluzivno u Mueller

"Sve najbolje dolazi iz foto studija. To je srž naše kreativnosti i energije", kaže fotograf i suosnivač brenda Smashbox - Davis Factor. Ujedno se šali da je njegova ljubav prema ljepoti i šminci dio DNA. Jer uistinu, on je praunuk Max Factora, osnivača prve profesionalne šminke na svijetu za potrebe filma.

1990. godine Davis je zajedno sa svojim bratom Deanom osnovao Smashbox studio u L.A.-u, koji je ubrzo postao najpopularnijji foto studio u Los Angelesu, gdje stvarane fotografije za potrebe vodećih modnih časopisa, raznih kampanja brendova i covere albuma poznatih glazbenih zvijezda.

1996. lansiraju Smashbox kozmetiku koja je savršeno odgovarala čemu su težili. Besprijekoran make up koji pruža osjećaj udobnosti i njihova dugotrajnost tijekom snimanja – bez dodatnih korekcija. Radi se o dugotrajnim i kvalitetnim proizvodima za svakodnevni i profesionalni make up. Danas je Smashbox jedan od top selling brendova uz Anastasia Beverly Hills, Urban Decay i dr.

Foto: Smashbox

Foto: Smashbox

Za vas smo odabrali nekoliko top proizvoda ovog dugoočekivanog brenda u Hrvatskoj koji su ujedno ključ za postizanje besprijekornog i dugotrajnog izgleda šminke.

Smashbox je najpoznatiji po svojim primerima, a najprodavaniji je Photo Finish Primer koji se prodaje svake 1.8 sekunde u svijetu.

Studio Skin 14hour Wear Hydrating Foundation – tekući puder ugodan na koži tijekom cijelog dana te savršene postojanosti boje pod svim svjetlima. Modni urednici i make-up artisti odmah su uočili prednosti ovog poizvod zbog njegovog baršunastog završnog izgleda, zaglađene pore, linije i bore.
Be Legendary Lipstick – izuzetno ugodne teksture, dugotrajan i pune boje.

Smashbox make up za sad možete potražiti u Mueller parfumerijama u Zagrebu, Trg Bana Josipa Jelačića i u Splitu, City Centar One.


VIŠE O TEMAMAMueller parfumerijeMuellerkozmetikaSmashboxDavis Factor
Povezano