Sleekbook Lenovo Ideapad S300/S400 u Mikronisu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.10.2012.

0

Lenovo sleekbook Ideapad S300/S400,

Lenovo sleekbook Ideapad S300/S400,

Kako i sam naziv uređaja kaže, sleekbook Lenovo Ideapad S300/S400 zaista je tanak

U notebook centar Mikronis i Lenovo Exclusive Store stigao je Lenovo sleekbook Ideapad S300/S400, atraktivno, lagano i praktično prijenosno računalo idealno za ljude kojima svakodnevni ritam nalaže korištenje računala u različitim situacijama i na brojnim mjestima izvan ureda ili kuće. Sleekbook je kao stvoren za to zahvaljujući svojim dimenzijama koje nimalo ne umanjuju njegove tehničke karakteristike, čineći ga tako poželjnim kod trendsetera koji cijene kvalitetu, eleganciju i stil objedinjene u jednom računalu. Lenovo Ideapad S300 i S400 dostupni su po cijeni od 3.299 kuna naviše, ovisno o konfiguraciji.

Kako i sam naziv uređaja kaže, sleekbook Lenovo Ideapad S300/S400 zaista je tanak – debljine samo 23 milimetara i težine od 1,8 kilograma praktičan je suputnik tijekom cijelog dana. Opremljen je procesorima do Intel Core i5 (ovisno o modelu), operativnim sustavom Windows 8 i tvrdim diskom kapaciteta do 500 GB, ima do 4 GB DDR3 memorije i HD zaslon od 13,3, odnosno 14 inča. Za potpun doživljaj multimedije tu su stereo zvučnici s certifikatom Dolby Advanced Audio v2 i mogućnost povezivanja uz pomoć Bluetooth, WiFi i WiMAX2 tehnologija te preko HDMI ulaza.

Lenovo sleekbook Ideapad S300/S400,

Lenovo sleekbook Ideapad S300/S400,

I ovaj model sadrži niz funkcija koje uvelike olakšavaju korištenje. Tehnologija Quickstart omogućava spajanje na internet bez čekanja na pokretanje operativnog sustava. Prijava u sustav lakša je i zabavnija uz tehnologiju VeriFace koja prepoznaje crte lica, tipkanje je udobnije na ergonomskoj tipkovnici AccuType sa zaobljenim tipkama, a pretraživanje interneta i pristup datotekama, kao i smanjivanje i povećanje fotografija, brže je uz Touchpad osjetljiv na dodir. Autonomiju računala od 5 sati omogućava napredna tehnologija koja štedi energiju.

Lenovo Ideapad S300/S400 dolazi u nepogrešivoj sivoj, nježnoj ružičastoj ili upečatljivoj crvenoj boji, jasno pokazujući karakter svog vlasnika koji odabranim modelom izražava svoj stil i osobnost.


VIŠE O TEMAMAsleekbookLenovoLenovo Ideapadprijenosna računalaMikronis
Povezano