Slavko Sobin u novim adidas Originals NMD Runner tenisicama

Piše: Sponzorirani članak, New York, Zagreb
Objavljeno 23.03.2016.

0

Slavko Sobin u adidas Originals NMD tenisicama

Slavko Sobin u adidas Originals NMD tenisicama

Prve istraživačke korake u novim adidas NMD Runner tenisicama napravio je naš poznati glumac i adidas Originals ambasador Slavko Sobin

adidas Originals NMD tenisice stvorene su za pustolovine urbanih nomada - za sve one koji vole istraživati i koji uvijek teže biti korak ispred.

Putovanja su svakodnevica za Slavka Sobina koji je isprobavši nove adidas NMD Runner tenisice naglasio: "Za urbanog nomada poput mene kojemu su putovanja način da istraži svijet NMD Runner je savršen suputnik za pronalaženje novih inspiracija na nepoznatim i neistraženim terenima."

Moderno gornjište, upečatljive boje i prepoznatljivi adidasovi detalji čine savršen spoj lifestyle tenisice i tehnološke inovacije. U potplat je ugrađena inovativna adidas BOOST tehnologija čime se ističe autentičnost NMD koncepta koji predstavlja spoj prošlosti i budućnosti.

Ponuda muških i ženskih NMD Runner modela dostupna je u: adidas Originals shopu (Bogovićeva ulica), Sneakers shopu (Ilica), shopping centru CC1 West (u NBHD adidas korneru), Shooster shopovima te u Onero shopu u centru Mall of Split po preporučenoj MPC od 919 do 1349 HRK.


VIŠE O TEMAMAAdidasSlavko Sobintenisicemuške tenisiceAdidas Originalssportske tenisicetenisice za trčanje




Povezano