Slastice iz Jeruzalema, Los Angelesa i Palerma na kanalu 24Kitchen

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.05.2020.

0

Paul  Hollywood

Paul Hollywood

Druga sezona emisije 'Paul Hollywood: gradske slastice' počinje s emitiranjem 19. svibnja u 13:00 sati na kanalu 24Kitchen, a nove misije možete pratiti svakog utorka

Sin pekara, Paul  Hollywood je izvorno bio kipar prije nego ga je otac uvjerio da se priključi obiteljskom poslu. Nakon svog školovanja iskoristio je priliku da putuje kroz Cipar, Egipat i Jordan posjećujući udaljena sela kako bi otkrio antičku tehniku pečenja kruha. Jednom je prilikom, putujući kroz Beduin, pekao kruh usred pustinje.
Druga sezona emisije "Paul Hollywood: gradske slastice" počinje s emitiranjem 19. svibnja u 13:00 sati na kanalu 24Kitchen, a nove misije možete pratiti svakog utorka u isto vrijeme.
Omiljeni britanski slastičar Paul Hollywood upušta se u gastronomske pustolovine diljem svijeta gdje isprobava recepte koji su pomogli u oblikovanju kulture i nasljeđa nekih najvećih i najživahnijih gradova na svijetu. Paul će posjetiti norveške fjordove i imati potpuno novo iskustvo skandinavske kuhinje. Iskusiti će i mediteranske okuse dvaju potpuno različitih dijelova svijeta: Palerma i Los Angelesa.

Foto: 24Kitchen

Foto: 24Kitchen

Koje gradske slastice skrivaju u lice Jeruzalema, Cape Towna, San Francisca, Reykjavika i Dublina detaljno će za sve ljubitelje gastronomije otkriti naš svjetski putnik Paul.

VIŠE O TEMAMAPaul Hollywoodslastice24Kitchen
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se