Škicnite ručno rađene torbe Vlatke Hlišć

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.05.2021.

0

Knot why not

Knot why not

Hrvatski brand modnih dodataka 'Knot why not' predstavlja nam svoju novu kolekciju nakita i modnih dodataka pod imenom 'Lara'

Ovu kapsulnu kolekciju zaokružuju i image fotografije koje je za ovu priliku napravila sama dizajnerica branda Vlatka Hlišć.
"Svi moji proizvodi izrađeni su ručnom makrame tehnikom –tehnikom vezivanja čvorova. Vještinu vezivanja čvorova otkrila sam slučajno prije nekoliko  godine, i zaljubila se zbog jednostavnosti, izražajnosti i svestranosti toga rada koji potiče kreativnost, pruža zadovoljstvo i umiruje", kaže Vlatka.
"Posebno sam ponosna što proizvode 'Knot Why Not' također odlikuje kvaliteta izrade i materijala te originalnost dizajna. Izrađujem sve što se može izraditi makrame tehnikom od nakita, ukrasa za zid, raznih držača pa do torbi koje su moja najveća strast. U radu branda stvorila sam nekoliko kolekcija, koje su me dovele do suradnji sa različitim dizajnerima, a posebno bi istaknula nekoliko sezona s brandom Robert Sever. Kolekcija makrame torbi 'Lara' uključuje serija ručno rađenih unikatnih torbi, za čiju izradu me inspirirala moja vječna inspiracija, moja kćer Lara", dodaje dizajnerica.
 
Knot why not

Knot why not

Kolekciju unikatnih torbi i narukvica ističe izrada od vrlo čvrstih i izdržljivih materijala, u oblicima koji su klasični i praktični. Ideja je bila stvoriti artikle koji osim svojom estetikom  ispunjavaju potrebe žene tijekom cijelog dana.

Knot why not

Knot why not

Materijali su pamučne trake i špage koje su pletene različitim vrstama čvorova u jedinstvenu cjelinu.

Knot why not

Knot why not

Makrame je kao trend bio jako popularan 70-ih i 80-ih godina, i upravo su te stilske odrednice estetski dale smjer vizualima.

VIŠE O TEMAMAKnot why nottorbeVlatka Hlišć
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se