Škicnite novu kolekciju naočala IZIPIZI Essentia

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.11.2022.

0

Foto: John Pavlish

Foto: John Pavlish

Nadahnuta elementima koji nas okružuju, nova kolekcija naočala IZIPIZI Essentia preispituje energizirajuće teksture naše prirode

Stigla nam je jesen i obojila prirodu najljepšom paletom boja. Nova IZIPIZI Essentia kolekcija inspirirana je upravo prirodom i njenim bogatstvima. IZIPIZI je uvijek u potrazi za mladim i talentiranim ljudima čiji rad inspirira pa je tako ovaj put inspiraciju za suradnju pronašao u mladoj glumici i glazbenici, Tari Thaller, koja je i sama studentica, a u Izipiziju vjeruju da će screen i reading modeli naočala uvelike olakšati i čitanje brojnih scenarija koji joj se nude.

IZIPIZI Essentia

IZIPIZI Essentia

Nadahnuta elementima koji nas okružuju, IZIPIZI Essentia preispituje energizirajuće teksture naše prirode. Od zrnatih i teksturom bogatih okvira do mliječnih i voštanih efekata, boje u ovoj novoj kolekciji uranjaju nas u neočekivano. “Rosy red”, oduševljava snažnom i zaigranom ružičastom, čiji je završetak nadahnut nježnim dodirom latica ruže.

Otisci boje koje se stapaju s prozirnim materijalom, stvarajući učinak tekućine, poput ulja na vodi ogledaju se u modelu “Oily White”, model “Deep Blue” poput oceana je duboke plave boje koja djeluje umirujuće, za razliku od “Wild Bright” svijetlog i toplog crvenkasto-smeđeg okvira koji pršti karakterom i koji će istaknuti vašu divlju stranu. Svijetla, prozirna zelena i voštana tekstura modela “Ever Green” podsjeća pak na raznovrsni svijet biljaka...

Foto: John Pavlish

Foto: John Pavlish

Osim najljepših boja, jesen nam donosi i školske i radne obveze.. godišnje je to doba koje unatoč “povratku u stvarnost” nakon dugog toplog ljeta mnogi vole upravo zbog najljepših trenutaka provedenih uz dobru knjigu ili film, u toplini doma pod dekicom.


VIŠE O TEMAMAsunčane naočaleIzipizidioptrijske naočaleTara Thaller
Povezano