Škicnite nove vjenčanice domaće kuće Lukabu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.03.2021.

0

Foto: Maps of light

Foto: Maps of light

Modeli vjenčanica osmišljeni su da prate krivulje ženskog tijela, a vješto raspoređeni uzorci tila plutaju na kreaciji elegantno naglašavajući figuru mladenke

Ove sezone modna kuća Lukabu budućim mladenkama predstavlja sanjivu kolekciju čiji volumeni dosižu nove razmjere te stvaraju nove standarde kreativnosti, glamura i onoga što moderna romantičarka želi biti.
Modeli vjenčanica osmišljeni su da prate krivulje ženskog tijela, a vješto raspoređeni uzorci tila plutaju na kreaciji elegantno naglašavajući figuru mladenke. Mladenka ostavlja anđeoski, gotovo bestežinski dojam, uobličena detaljima prozračnog tila.
Donji dijelovi vjenčanice izrađeni su od lepršavih tkanina koje odaju dojam neprestanog kretanja, ritmičnosti i pokreta. Vjenčanica na taj način svojim kretnjama skladno naglašava pokrete mladenke i čini ju laganom, okretnom i šarmantnom.

Model: Irena Božić

Model: Irena Božić

Sposobnost dizajnerice Marine Jerant da svoje apstraktne izvore nadahnuća pretvori u avangardne, a nosive komade čini je istinskom umjetnicom.

Pitali smo je što ju je inspiriralo za ovu romantičnu, a iskrenu kolekciju.

Make-up: Aura Beauty Style

Make-up: Aura Beauty Style

"Moja je kolekcija nadahnuta dubokim 'rolanjem' same sebe, a pročišćujući um, došla sam i do ovog 'novog minimalizma' koji je postao središnji dio nove kolekcije. U svom procesu čišćenja i promišljanja polazim od čistog komada prozračne i nježne tkanine te ju ispreplećem s harmonijom čistih i jednostavnih detalja, delikatnom čipkom i ručno perlanim detaljima u dizajnu čiji završni dodir i pogled gotovo ima opipljivu strukturu oblaka.

Nakit: Karat jewelry

Nakit: Karat jewelry

Volim avangardne i umjetničke detalje povezivati s čistim, minimalističkim krojevima i na taj način stvarati kreacije koje uspješno spajaju tradicionalno i suvremeno, glamurozno na moj način"

Foto: Maps of light

Foto: Maps of light

Kolekcija se može isprobati u Zagrebu i Osijeku, uz obaveznu rezervaciju.

VIŠE O TEMAMAvjenčaniceLukabuvjenčane haljineMarina Jerantsvečane haljine
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se